The return of The Modern Day Maharaja en Voodoo Nieuws
Nieuws

The return of The Modern Day Maharaja en Voodoo

The return of The Modern Day Maharaja en Voodoo

India schudt wederom om zijn grondvesten en dit keer vanwege de vele WWE fans die hun favoriete wrestler afgelopen nacht op WWE RAW zagen terugkeren.

Na een zeer lange afwezigheid stond Jonder Mahal afgelopen nacht weer eens in de ring en niet tegen de minste, Jeff Hardy de ex WWE-kampioen en Jinder maakte indruk. Niet alleen maakte Jinder indruk om Jeff Hardy al snel te verslaan.

Jinder maakte ook indruk door twee nieuwe wrestlers Skanky 213cm groot en Veer 193cm groot mee te nemen als een soort bodygard. Het is een indrukwekkend team zo op het oog waar men in India heel veel van verwacht.

Voodoo-achtige taferelen

Afgelopen nacht was er een tagteam wedstijd tussen Dana Brooke, Asuka en Mandy Rose vs Charlotte, Nia Jax en Shayna Baszler. Toen de wedstrijd in volle gang was werd deze ineens onderbroken door Alexa Bliss en haar duivelse pop Lilly, Alexa en Lilly zaten op een schommel en Alexa deelde mede dat Lilly haar oog had laten vallen op een van de 6 mensen die in de ring stonden.

Na deze mededeling ging de wedstrijd weer verder echter al snel gebeurde er iets raars, Shayna Baszler wilde naar de hoek lopen om Nia Jax te taggen echter begaven de benen van Shayna het en bleef Shayna roerloos op de grond liggen zo kon Asuka snel de 3 count pakken voor de overwinning.

Nu is het de vraag of de duivelse pop Lilly hier iets mee te maken heeft en of Shayna Baszler het eerste slachtoffer gaat worden van Alexa Bliss en Lilly.

In de komende weken zullen we het gaan zien of Lilly inderdaad Shayna als slachtoffer heeft uitgekozen of dat ze mindgames speelt, een ding is zeker, niemand is veilig voor Lilly en Alexa Bliss.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws