Sexy UFC-ster Paige gaat pro-worstelen: 'Misschien wel het beste' Pro Wrestling
Pro Wrestling

Sexy UFC-ster Paige gaat pro-worstelen: 'Misschien wel het beste'

Sexy UFC-ster Paige gaat pro-worstelen: 'Misschien wel het beste'

Paige VanZant, voormalig UFC-vechter en Bare Knuckle bokser stapt de wereld van het pro-worstelen in. De sexy vechter gaat hiermee MMA-legende Ronda Rousey achterna die al eerder een overstap maakte.

Pro-worstelen best bekend van de WWE, staat bekend om de opgezette wedstrijden, vaak bestempelt als nep. Echter moet je als atleet wel wat in huis hebben, want het gaat er niet altijd even zachtzinnig aan toe. VanZant heeft nu ook getekend voor een toekomst in het worstelen bij AEW (All Elite Wrestling).

All Elite Wrestling-president Tony Khan, die ook eigenaar is van Fulham Football Club, bevestigde het nieuws op sociale media. Ze is een UFC-ster, blote vuist vechter, sociale media-sensatie en een vaste klant van reality-tv. Nu heeft Paige VanZant besloten aan het laatste hoofdstuk van haar carrière.

Namaak vechter

De 27-jarige heeft zich aangemeld om een ​​professionele worstelaar te worden, nadat hij verschillende keren als gastster heeft opgetreden. Haar manager bij het Amerikaanse Topteam Dan Lambert maakte bekend dat VanZant een contract had getekend bij All Elite Wrestling (AEW), een concurrent van WWE (gaat verder onder video).

VanZant die niet succesvol was in haar laatste echte gevechten wordt door fans flink uitgejouwd op social media. Dit vanwege haar slechte prestaties. Ook haar man en Bellator vechter Austin Vanderford kreeg kritiek, deze kreeg recent een pak slaag van de Nederlander Gegard Mousasi.

Fans reageerde dan ook op het nieuws over VanZant dat het wellicht 'het beste is' om nep gevechten te doen. ,,Je maakt in de ring niks klaar", was een van de vele commentaren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws