Sex schandaal! WWE-baas Vince McMahon stopt er mee
Home / Nieuws / Pro Wrestling / Sex schandaal! WWE-baas Vince McMahon stopt er mee

Sex schandaal! WWE-baas Vince McMahon stopt er mee

Sex schandaal! WWE-baas Vince McMahon stopt er mee

Vincent Kennedy McMahon De chairman van de WWE heeft zijn troon verlaten. Dit heeft hij zojuist via officiële kanalen en aangegeven bevestigd dat hij per direct met pensioen gaat. De WWE baas ligt al geruime tijd onder vuur omdat hij miljoenen zwijggeld zou hebben betaald voor zijn seksuele escapades met enkele vrouwelijke worstelaars.

De 77 jarige McMahon Twitterde het volgende bericht de wereld in: “at 77, time for me to Retire.
Thank you WWE Universe.Then, Now, Forever Together”. Vince veranderde eigenhandig de Pro Wrestling industrie toen hij de WWF overnam van zijn vader McMahon Sr in 1982.

De Mastermind achter het entertainment imperium creëerde binnen een aantal jaar een wereldwijde succesformule en creëerde een legio aan bekende sterren zoals Hulk Hogan, The Rock, Stone Cold Steve Austin, John Cena, Randy Orton, The Undertaker, Brock Lesnar en niet te vergeten Roman Reigns die nu undisputed champion is in de WWE.

Zwijggeld betaald

Vince McMahon stond afgelopen april tijdens WrestleMania38 nog voor een match in de ring alwaar hij Pat McAfee nog versloeg echter na de match kwam zijn eeuwige rivaal Stone Cold Steve Austin het feestje nog even verpesten en gaf Vince een welverdiende Stunner. Daarom is het ook totaal onverwacht dat Vince met pensioen gaat want iedereen had verwacht dat Vince tot zijn dood aan het roer zou blijven bij de WWE.

Wel weten we dat Vince de laatste maanden zwaar onder vuur lag omdat hij een aantal seksuele affaires zou hebben gehad met een ex vrouwelijke wrestler en een adviseuse en deze dames zouden meerdere miljoenen hebben gekregen om te zwijgen. Zijn dochter Stephanie McMahon neemt het roer over dus de WWE blijft in familiebezit.

Bekijk ook

ZIEN! Lijpe video Conor McGregor gaat viraal: ‘Mafkikker’

Een video met in de hoofdrol UFC-ster Conor McGregor gaat viraal

Taxichauffeur en klant slaan erop in file! 'Kickboksen in de file'

Taxichauffeur en klant slaan erop los! ‘Kickboksen in de file’

Hoe zal de rest van de rit eruit hebben gezien.....?

'Incest! Conor McGregor los op protegé van aartsrivaal

‘Incest! Conor McGregor los op protegé van aartsrivaal

Conor McGregor was weer eens zijn oude zelf

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page