Pro-worstelaar Samoa Joe gewurgd door NXT Champion Pro Wrestling
Pro Wrestling

Pro-worstelaar Samoa Joe gewurgd door NXT Champion

Pro-worstelaar Samoa Joe gewurgd door NXT Champion

Afgelopen nacht op NXT waren de naschokken gemaakt van Great American Bash. Er kwam een nieuwe uitdaagster voor de NXT Women’s Championship en Karrion Kross verdedigde zijn NXT Championship tegen Johnny Gargano met Samoa Joe als scheidsrechter.

Op het begin van de aflevering ging Dakota Kai tegen Ember Moon, enkele dagen nadat Moon’s tagpartner naar SmackDown is overgegaan. Ook was NXT Women’s Champion Raquel Gonzalez ringside om Kai te steunen. Na een spannende match won Dakota Kai de wedstrijd, maar toen Kai haar overwinning vierde, kwam Xia Li om Gonzalez uit te dagen. Later in de show werd het bekend dat de titelwedstrijd tussen Gonzalez en Xia Li volgende week zal plaatsvinden.

NXT Championship

Voor de titelverdediging legde Joe de korte basisregels uit voor de wedstrijd, wat werd genegeerd door een trainende Kross totdat Joe het extreem duidelijk maakte door voor de boksbal te stappen. De wedstrijd werd op de main event gehouden en was grotendeels in het voordeel van Kross ondanks ruziemomenten met scheidsrechter Joe.

Na een elleboogslag van achteren won Kross de wedstrijd en snauwde Joe af nadat hij zijn kampioenschapsriem terugkreeg. Nadat Joe omdraaide, kwam Kross om hem van achteren te wurgen om NXT te beëindigen.

Hier zijn de volledige resultaten van NXT op 13 juli:

  • Dakota Kai versloeg Ember Moon.
  • Tyler Rust versloeg Bobby Fish.
  • Sarray versloeg Gigi Dolin.
  • Santos Escobar versloeg Dexter Lumis.
  • NXT Breakout Tournament First Round: Duke Hudson versloeg Ikemen Jiro.
  • Kacey Catanzaro en Kayden Carter versloegen Aliyah en Jessi Kamea.
  • NXT Championship: Karrion Kross versloeg Johnny Gargano om de titel te behouden.

WWE NXT is iedere dinsdag live te zien op USA Network in de VS en donderdagen on-demand op WWE Network in Nederland.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws