NXT: Twee topwedstrijden en Diamond Mine debuteert Pro Wrestling
Pro Wrestling

NXT: Twee topwedstrijden en Diamond Mine debuteert

NXT: Twee topwedstrijden en Diamond Mine debuteert

Tijdens de aanloop van NXT’s Great American Bash special over twee weken, gingen Adam Cole en Kyle O’Reilly in aparte topwedstrijden hun skills laten zien voordat ze op de special tegen elkaar zullen vechten. Ook maakte een nieuwe groep hun intrede in NXT, The Diamond Mine.

Aan het begin van de aflevering ging Adam Cole tegen Carmelo Hayes. Ondanks dat het een gegeven was dat Cole zou winnen, deed Hayes erg zijn best om het Cole moeilijk te maken, maar uiteindelijk won Cole alsnog. Eerder wou Cole liever niet worstelen, in tegenstelling tot Kyle O’Reilly, wie in de main event worstelde.
Wereldklassieker naar NXT.

In de main event ging Kyle O’Reilly tegen de NXT Cruiserweight Champion, Kushida. Die twee hebben een geschiedenis gehad buiten WWE en hebben over de hele wereld tegen elkaar gevochten, wat ook de leidraad was voor deze match. Allebei gaven elkaar hun beste moves en reversals, waaronder Kushida’s afmakende Hoverboard Lock. Nadat O’Reilly de lock omdraaide naar een pin, won hij het op het nippertje. Nadat ze respect tegen elkaar lieten zien, kwam Adam Cole om O’Reilly aan te vallen naar het backstagegebied.

Diamond Mine

Nadat Cole en O’Reilly de arena uitvochten, werd Kushida aangevallen door een nieuwe groep bestaande uit Roderick Strong, Tyler Rust, Hideki Suzuki en Malcolm Bivens. Samen vormen zij The Diamond Mine waarbij Strong zijn zinnen zette op Kushida’s NXT Cruiserweight Championship om de show te eindigen.
Hieronder zijn de volledige resultaten van NXT op 22 juni:

  • Adam Cole versloeg Carmelo Hayes.
  • Io Shirai en Zoey Stark versloegen Aliyah en Jessi Kamea.
  • Austin Theory en Johnny Gargano versloegen Oney Lorcan en Pete Dunne.
  • Franky Monet versloeg Elektra Lopez.
  • Hit Row (Ashante Adonis en Top Dolla) versloegen Ever-Rise (Chase Parker en Matt Martel).
  • Kyle O’Reilly versloeg Kushida.

WWE NXT is iedere dinsdagavond te zien op het USA Network in de VS en donderdag on-demand op WWE Network in Nederland. The Great American Bash-special gebeurt op 6 juli op de plaats van een normale NXT-aflevering.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws