? NXT: Kyle O’Reilly keert terug en Sarray debuteert Nieuws
Nieuws

? NXT: Kyle O’Reilly keert terug en Sarray debuteert

? NXT: Kyle O’Reilly keert terug en Sarray debuteert

Afgelopen nacht tijdens NXT keerde Kyle O’Rilley terug na zijn Unsanctioned match tegen Adam Cole. Ook kwam er nog een nieuwe aanwinst in de vrouwendivisie, Sarray. Zij maakte haar debuut met een wedstrijd tijdens de show.

NXT begon met de terugkeer van Kyle O’Reilly. Nadat hij over zijn TakeOver-wedstrijd sprak tegen Adam Cole en begon te praten over de NXT Championship, onderbrak Cameron Grimes hem. O’Reilly zei dat zijn tegenstander voor later in de ring stond. Grimes was de laatste om er achter te komen dat het hem was en O’Reilly sloeg hem de ring uit. In de main event versloeg Kyle O’Reilly Cameron Grimes.

Nog een debuut in de vrouwendivisie

Op dezelfde nacht maakte nog een nieuwe aanwinst in de vrouwendivisie haar debuut en haar naam is Sarray. Ze is een Japanese worstelaar wie over heel Japan heeft geworsteld voordat ze bij WWE kwam. Op haar debuutwedstrijd versloeg ze Zoey Stark na een spannende wedstrijd. Dit is Sarray’s eerste wedstrijd in WWE.

Hieronder staan de volledige resultaten van NXT:

  • LA Knight versloeg Dexter Lumis.
  • Grizzled Young Veterans versloegen Breezango.
  • Sarray versloeg Zoey Stark
  • NXT Cruiserweight Championship: Kushida versloeg Oney Lorcan om de titel te behouden.
  • Imperium versloeg Ever-Rise.
  • Kyle O’Reilly versloeg Cameron Grimes.

NXT is iedere dinsdagavond live te zien op het USA Network in de VS en een dag of twee later terug te zien op het WWE Network (of Peacock in de VS).

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws