NXT-kampioenschapsscene krijgt een boost met Women’s Tag Champions Nieuws
Nieuws

NXT-kampioenschapsscene krijgt een boost met Women’s Tag Champions

NXT-kampioenschapsscene krijgt een boost met Women’s Tag Champions

NXT afgelopen nacht was weer een spectaculaire aflevering van de hoogste plank. De NXT-kampioen krijgt een pool van uitdagers die hun zinnen op zijn kampioenschap zetten en in de main event waren de NXT vrouwentagteamkampioenschap op het spel in een Street Fight.

Tijdens de show kwam NXT-kampioen Karrion Kross de ring in om Austin Theory uit te dagen, gelijk daarna werd hij onderbroken door Kyle O’Reilly, Pete Dunne en Finn Balor wie alle drie hun zinnen zetten op de NXT Championship. Dit week uit naar een vechtpartij, waar Johnny Gargano en Austin Theory bijsprongen en Kross neerhaalde nadat hij zijn potentiele uitdagers had afgeschud. Karrion Kross vs Austin Theory als een non-titelwedstrijd werd aangekondigd voor volgende week.

Nieuwe NXT vrouwen tagteam kampioenen

In de main event werd de NXT Women’s Tag Team Championship verdedigd in een Street Fight tussen de kampioeneteam Ember Moon en Shotzi Blackheart en The Way (Candice LeRae en Indi Hartwell). In een Street Fight wordt het gebruik van wapens zoals stoelen en tafels aangemoedigd. Veel wapens werden er in de wedstrijd gebruikt en uiteindelijk verloren de kampioenes van LeRae en Hartwell, waardoor ze de nieuwe tagkampioenes werden. Dit is de eerste kampioenschap voor LeRae en Hartwell.

Hieronder zijn de volledige resultaten van NXT:

  • Falls Count Anywhere: Isaiah Swerve Scott versloeg Leon Ruff
  • Cameron Grimes versloeg Asher Hale
  • Timothy Thatcher en Tommaso Ciampa versloegen Grizzled Young Veterans (James Drake en Zack Gibson)
  • Sarray versloeg Zayda Ramier
  • LA Knight versloeg Jake Atlas
  • NXT Women’s Tag Team Championship: The Way (Candice LeRae en Indi Hartwell) versloegen Ember Moon en Shotzi Blackheart om de titels te winnen

NXT is iedere dinsdagavond live te zien op USA Network in de VS en een dag of twee later op WWE Network.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws