NXT hoogtepunten: Nieuwe uitdagers bekend gemaakt? (video) Nieuws
Nieuws

NXT hoogtepunten: Nieuwe uitdagers bekend gemaakt? (video)

NXT hoogtepunten: Nieuwe uitdagers bekend gemaakt? (video)

Afgelopen nacht tijdens WWE NXT werden er nieuwe uitdagers bekend gemaakt en/of neergezet om binnenkort voor een kampioenschap uit te dagen. Hier volgen de belangrijkste punten van NXT met de volledige resultaten.

De eerste uitdager die bekend gemaakt is voor Johnny Gargano’s North American Championship. Bronson Reed versloeg Austin Theory, medelid van The Way, om een toekomstige kampioenschapswedstrijd te winnen. Ondanks dat The Way alles deden om Reed de wedstrijd niet te laten winnen, kwam Dexter Lumis om Reed te versterken. Momenteel is het niet bekend wanneer Gargano zijn titel tegen Reed moet verdedigen.

Ted DiBiase op NXT… Voor heel even

Tijdens de show was Cameron Grimes bezig met de duurste horloge te kopen bij een horlogewinkel. Toen kwam Ted DiBiase de winkel inlopen met een “Million Dollar Watch”, waarmee hij Grimes vernederde.

Zes-mans main event

In de main event van NXT gingen tagkampioenen MSK en cruisergewicht kampioen Kushida tegen Legado Del Fantasma. Tijdens de spectaculaire wedstrijd ging Kushida door een commentatorstafel heen, waardoor MSK in hun tweeën tegen de trio van Legado moesten tijdens het einde van de wedstrijd. Legado versloeg het kampioensteam en eindigden NXT door met de Cruiserweight en Tag Team kampioenschappen te poseren, ondanks ze die niet hebben gewonnen. Ondanks het nu niet bekend is of ze voor de titels uitdagen, hebben ze wel een reden gevonden om de volgende uitdagers te worden.

Hieronder staan de volledige resultaten van NXT:

  • Mercedes Martinez versloeg Dakota Kai door diskwalificatie (Raquel Gonzalez viel Martinez tijdens de wedstrijd aan).
  • Zayda Ramier versloeg Toni Storm.
  • Bronson Reed versloeg Austin Theory.
  • Imperium’s Fabian Aichner en Marcel Barthel versloegen Drake Maverick en Killian Dain.
  • Legado Del Fantasma (Joaquin Wilde, Raul Mendoza en Santos Escobar) versloegen MSK en Kushida.

NXT is iedere dinsdagavond te zien op het USA Network in de VS en een dag of twee later terug te zien op het WWE Network (of Peacock in de VS).

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws