Nieuwe IWGP World Heavyweight Champion gekroond op NJPW Dominion Nieuws
Nieuws

Nieuwe IWGP World Heavyweight Champion gekroond op NJPW Dominion

Nieuwe IWGP World Heavyweight Champion gekroond op NJPW Dominion

Vandaag werd er in Japan een nieuw wereldkampioen gekroond tijdens New Japan Pro Wrestling’s Dominion. De vorige kampioen, Will Ospreay, kreeg tijdens zijn laatste titelverdediging een nekblessure, waardoor hij zijn kampioenschap heeft afgestaan en een nieuwe kampioen op Dominion werd gekroond.

Dat leidde naar de main event van Dominion waar topworstelaars Kazuchika Okada en Shingo Takagi tegen elkaar gingen om een nieuwe IWGP World Heavyweight Champion te kronen. Na heel wat zenuwslopende momenten en pogingen tot finishers, lukte Shingo Takagi om zijn finisher op Okada te doen, waardoor hij de nieuwe wereldkampioen werd. Na de wedstrijd kwam Kota Ibushi om Takagi uit te dagen voor op een nog onbekende show in de toekomst.

New Japan Pro Wrestling is de grootste worstelbedrijf vanuit Japan wat zich meer op de sport van pro wrestling en kwaliteit van wedstrijden focust dan het showelement. Dominion is soortgelijk aan WWE’s SummerSlam en daardoor een van de grootste evenementen van het bedrijf.

Hieronder staan de volledige resultaten van NJPW Dominion:

  • BULLET CLUB (Chase Owens, El Phantasmo, EVIL, Taiji Ishimori en Yujiro Takahashi) versloegen CHAOS (Hirooki Goto, SHO, Tomohiro Ishii en YOSHI-HASHI) en Hiroshi Tanahashi.
  • Los Ingobnables de Japon (BUSHI, SANADA en Tetsuya Naito) versloegen Suzuki-Gun (DOUKI, Taichi en Zack Sabre Jr.)
  • IWGP Junior Heavyweight Championship: El Desperado versloeg YOH om de titel te behouden.
  • Kota Ibushi versloeg Jeff Cobb.
  • Vacant IWGP World Heavyweight Championship: Shingo Takagi versloeg Kazuchika Okada om de titel te winnen.

Shows van NJPW (waaronder Dominion) zijn zowel live als terug te kijken op NJPW World met Japans en Engels commentaar.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws