'Hij sloeg me verrot!' Vrouw van Pro-Worstelaar post bewijs foto's Pro Wrestling
Pro Wrestling

'Hij sloeg me verrot!' Vrouw van Pro-Worstelaar post bewijs foto's

'Hij sloeg me verrot!' Vrouw van Pro-Worstelaar post bewijs foto's

Kimber Lee, IMPACT-ster heeft haar man Nash Carter, NXT Tag Team-kampioen ervan beschuldigd haar fysiek te hebben misbruikt terwijl hij dronken was. Ze ging naar Twitter om te vertellen hoe ze het misbruik ervoer en hoe Carter het rechtvaardigde.

In de tweet zeg Lee dat Carter "haar zo hard sloeg dat haar lip openspleet." De IMPACT-ster zei toen dat Carter dat vertelde omdat ze een worstelaar is, ze tegen een stootje moet kunnen. Ze onthulde dat ze hem had vergeven, maar kan de daad van de NXT-ster niet meer verbergen.

Zichtbaar uit op wraak twitterde Lee; ,,Hey WWE NXT dit is mijn gezicht nadat je tag kampioen Nash Carter dronken was en me zo hard sloeg dat hij mijn lip openspleet. Hij vertelde me dat ik een worstelaar ben, dus tegen een stootje moet kunnen. Ik heb dit een jaar verborgen gehouden en heb hem zelfs vergeven. Maar ik kan het niet meer verbergen", schrijft Lee.

Allemaal leugens

Kimber Lee plaatste twee foto's waarop haar lip gezwollen lijkt terwijl er blauwe plekken op haar bovenlip en haar wang zitten. Er zijn duidelijke aanwijzingen dat ze is mishandeld. Lee volgde het met nog een tweet en zei dat deze foto's het bewijs zijn waar haar volgers om hadden gevraagd. Ze beweerde dat Carter haar leugens vertelde zodat ze niet naar buiten zou treden met bewijs.

,,Jullie wilden allemaal het bewijs. Daar is het. Het spijt me dat ik me terugtrok, maar hij vertelde me het hele weekend leugens om me zover te krijgen dat ik niets zou zeggen." De IMPACT-ster had vorige week flink wat losgemaakt over Carter's vermeende misbruik, tot ze deze tweets uiteindelijk verwijderde.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws