Hell in a Cell: Lekker slopen in de WWE worstelring (video) - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Pro Wrestling / Hell in a Cell: Lekker slopen in de WWE worstelring (video)

Hell in a Cell: Lekker slopen in de WWE worstelring (video)

Afgelopen nacht had WWE een PPV waarin meerdere celwedstrijden plaatsvonden, Hell in a Cell. De twee cel wedstrijden waren Bianca Belair vs Bayley voor de SmackDown Women’s Championship en Bobby Lashley vs Drew McIntyre voor de WWE Championship.

De show begon met de SmackDown Women’s Championship match. Bayley dacht het haar van Belair te gebruiken in haar voordeel, maar bij iedere poging wist Belair een manier om haar haar defensief te gebruiken. Later in de wedstrijd bracht Bayley een ladder erin, wat in het eind ook tegen haar werkte zodra Belair haar finisher deed op Bayley waarop ze op de ladder landde. Hierdoor behield ze haar SmackDown Women’s Championship.

Main event

In de main event gingen Bobby Lashley en Drew McIntyre tegen elkaar voor de WWE Championship. Hier gebruikten ze de cel meer als wapen, terwijl stoelen en tafels ook werden gebruikt. Ook mengde MVP zich meermaals in om te verzekeren dat Lashley de PPV eindigt als WWE Champion.

Aan het einde lukte dat door McIntyre aan zijn been te pakken nadat MVP eerder in de match in de kooi kwam. Dit gaf Lashley genoeg tijd om McIntyre te pinnen en daardoor de titel te behouden. Hierbij is dit ook de laatste keer dat McIntyre voor de WWE Championship mag uitdagen zolang Lashley kampioen is.

Hieronder staan de volledige resultaten van de Hell in a Cell PPV:

  • Kickoff: Natalya versloeg Mandy Rose.
  • SmackDown Women’s Championship Hell in a Cell: Bianca Belair versloeg Bayley om de titel te behouden.
  • Seth Rollins versloeg Cesaro.
  • Sami Zayn versloeg Kevin Owens.
  • Raw Women’s Championship: Charlotte Flair versloeg Rhea Ripley door diskwalificatie nadat Ripley Flair met de top van de commentatorstafel sloeg. Omdat het een diskwalificatie is, behoudt Ripley haar titel.
  • WWE Championship Hell in a Cell: Bobby Lashley versloeg Drew McIntyre om de titel te behouden.

WWE Hell in a Cell is on-demand te zien op Peacock in de VS en WWE Network in Nederland. De volgende PPV is Money in the Bank op 18 juli (de eerste non-Mania PPV met een publiek sinds Elimination Chamber 2020) om 20:00 Amerikaanse oosterse standaardtijd en 02:00 Nederlandse tijd.

Bekijk ook

8 tegen 8! Heftige taferelen op bizar MMA-event (video)

In Polen staat men er om bekend de meest bizarre vechtsport evenementen te organiseren

‘UFC heeft mij er in geluisd!’ Kampioen Ngannou overtuigd van opzet

Ze wachtten mij gewoon op!

Knokken bij boks staredown! Face-off loopt uit de hand (video)

Dit leidde tot een heftig moment waar de adrenaline flink opliep.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page