'Fake sh*t!' Sexy Paige VanZant maakt Pro-worsteldebuut
Home / Nieuws / Pro Wrestling / ‘Fake sh*t!’ Sexy Paige VanZant maakt Pro-worsteldebuut

‘Fake sh*t!’ Sexy Paige VanZant maakt Pro-worsteldebuut

'Fake sh*t!' Sexy Paige VanZant schittert in Pro-worsteldebuut

Paige VanZant Voormalig UFC-vechter, maakte afgelopen nacht haar professionele worsteldebuut bij All Elite Wrestling’s Double or Nothing. De organisatie maakte afgelopen vrijdag het debuut van VanZant last minute bekend.

De sexy vechter Paige VanZant die claimt meer te verdienen met haar posts op social media en eigen website, is naast nu een pro-wrestler ook nog eens een blote vuist bokser. De Amerikaanse komt uit voor Bare Knuckle organisatie BKFC maar weet daar niet echt te kunnen winnen. Bij AEW lijkt dat andere koek al zijn de uitslagen van tevoren al bepaald.

Niet succesvol

VanZant nam deel aan een mixed trios tag match met zowel mannelijke als vrouwelijke worstelaars. VanZant werkte samen met AEW TNT Champion Scorpio Sky en Ethan Page. Ze namen het op tegen een team met Tay Conti, met wie VanZant onlangs ruzie had. Conti werd gekoppeld aan Sammy Guevara en Frankie Kazarian.

Uiteindelijk was het het team van VanZant, Scorpio Sky en Ethan Page die als overwinnaar uit de strijd kwam! VanZant maakte naam tijdens haar tijd in de UFC Octagon en behaalde overwinningen op mensen als Bec Rawlings en Felice Herrig. Bij BKFC verloor de mooie blondine van Britain Hart en Rachael Ostovich.

UFC-legende en Glory kickbokser Alistair Overeem die het pro-wrestling in feite ‘fake shit’ noemde maakt binnenkort ook zijn debuut in de sport. Bekijk hier de hoogtepunten van VanZants grote AEW Worsteldebuut!

Bekijk ook

Transmeisje straft bullebak met grote mond af: 'Yo b*tch' (video)

Transmeisje straft bullebak met grote mond af: ‘Yo b*tch’ (video)

Dat transmeisjes ook kunnen vechten blijkt wel uit een video die viraal gaat op social media.

UFC-kampioen Ngannou geeft datum voor zijn comeback

UFC-kampioen Ngannou geeft datum voor zijn comeback

Francis Ngannou UFC-zwaargewicht kampioen sluit de mogelijkheid om tegen het einde van het jaar terug te keren naar de UFC niet volledig uit

Kickbokser Mickael Palandre trapt rivaal door touwen ring! 'Harde landing'

Kickbokser trapt rivaal door touwen ring! ‘Harde landing’ (video)

Mickael Palandre trapte zijn tegenstander de Egyptenaar Taha El Mekarem zo hard afgelopen zaterdag

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page