Explosieve terugkeer Nederlandse WWE-ster Aleister Black Nieuws
Nieuws

Explosieve terugkeer Nederlandse WWE-ster Aleister Black

Explosieve terugkeer Nederlandse WWE-ster Aleister Black

Aleister Black maakte zijn terugkeer tijdens de Intercontinental Championship match op Smackdown. Vrijdagavond op SmackDown kreeg Apollo Crews een aardige uitdaging voor zijn kiezen. Hij verdedigde zijn Intercontinental Championship tegen drie andere worstelaars in de main event van SmackDown. Maar tijdens de wedstrijd gebeurde iets net zo merkwaardigs, Aleister Black kwam terug.

In de main event van SmackDown gingen Big E, Kevin Owens en Sami Zayn voor Apollo’s Intercontinental Championship uitdagen in een fatal-4-way wedstrijd. Toen Big E op weg was om Apollo’s kampioenschap terug te winnen, kwam er rook in de arena waaruit Aleister Black kwam. Nadat hij Big E aanviel, pinde Crews hem en wist daardoor zijn Intercontinental Championship te behouden.

Dit is Aleister Black’s eerste in-ring verschijning met zijn nieuwe karakter. Hiervoor was hij zes maanden niet op tv te zien. Ook is dit zijn eerste verhaallijn nadat hij eind vorig jaar naar SmackDown werd gedraft.

Hieronder staan de volledige resultaten van SmackDown:

  • Bayley, Nia Jax en Shayna Baszler versloegen Bianca Belair, Natalya en Tamina.
  • Shinsuke Nakamura versloeg King Corbin.
  • Dominik Mysterio versloeg Robert Roode.
  • WWE Intercontinental Championship: Apollo Crews versloeg Big E, Kevin Owens en Sami Zayn om de titel te behouden.

WWE SmackDown is iedere vrijdagavond live te zien op FOX in de VS. Ongeveer een dag later is de show op KIJK in Nederland te zien, met een verkorte versie wat op de vrijdagnacht erna op Veronica uitzendt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws