Controverse worstelevent waar Overeem debuteert: 'Ik haat dit' Pro Wrestling
Pro Wrestling

Controverse worstelevent waar Overeem debuteert: 'Ik haat dit'

Controverse worstelevent waar Overeem debuteert: 'Ik haat dit'

Alistair Overeem maakt volgende week zijn pro-worsteldebuut tijdens Wrestling Entertainment Series in Engeland. Echter lijkt het evenement omgeven door controverse, zo heeft Overeem een andere tegenstander en weigert een van de worstelaars te komen opdagen.

Wrestling Entertainment Series lijkt omgeven door controverse. Zo ontdekte onze Wrestle redacteuren die het evenement nauwlettend in het oog houden, dat Overeem nu tegenover een worstelaar genaamd 'Moose' komt te staan. Origineel was de vechtlegende gepland tegen Adam "The Titan" Scherr de voormalige WWE-kampioen.

Ik haat dit

Worstelaar Lina Fanene klaagt over het feit dat zij op de poster genoemd wordt. ,,Ik weet niet waarom ik nog steeds op deze poster sta, maar ik zal mezelf nog een keer HERHALEN…Ik zal NIET op de show zijn", schrijft Fanene. ,,Koop alsjeblieft geen kaartje met de gedachte dat je me zult zien optreden of de kans krijgt om me te ontmoeten. Ik haat het dat dit mensen misleidt!"

Eerder werden de ticket prijzen al flink verhoogd om later weer goedkoper te worden gemaakt. De VIP tikets zijn van €350 naar €190 verlaagd. Wrestling Entertainment Series vindt 9 juli aanstaande plaats in het Britse Nottingham.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws