Contenderwedstrijd loopt fout af tijdens AEW evenement Nieuws
Nieuws

Contenderwedstrijd loopt fout af tijdens AEW evenement

Contenderwedstrijd loopt fout af tijdens AEW evenement

Afgelopen nacht was een grote avond voor AEW, meerdere wedstrijden waren aangekondigd voor Double or Nothing en meerder kampioenschappen werden op Dynamite verdedigd, waaronder een die niet van AEW is.

AEW Dynamite begon met een IWGP United States Heavyweight Championship wedstrijd tussen Jon Moxley en New Japan Pro Wrestling-veteraan Yuji Nagata.

De IWGP US Championship is van New Japan, maar mocht op Dynamite verdedigd worden vanwege een samenwerkingsverband tussen AEW en NJPW. Na een keiharde wedstrijd tussen de twee, won Moxley en behield hij zijn kampioenschap.

Contenders wedstrijd gaat fout

In het midden van de show was er een contenderswedstrijd tussen Pac en Orange Cassidy. Tijdens de wedstrijd deed Pac een harde powerbomb op Cassidy, waardoor hij buiten westen raakte en de scheidsrechters hem controleerden.

Na een pauze werd de originele scheidsrechter afgeleid, waardoor Kenny Omega Pac aanviel. De wedstrijd eindigde op een dubbele knock-out, maar hierdoor kondigde AEW-eigenaar Tony Khan aan dat Kenny Omega de AEW World Championship tegen allebei Cassidy en Pac op Double or Nothing zal verdedigen.

Nieuwe TNT-kampioen

In de main event verdedigde Darby Allin zijn TNT Championship tegen Miro. Voordat de wedstrijd begon, viel Miro Allin al aan. Ondanks de aanval deed Allin zijn best, maar nadat zijn finisher werd gecounterd naar Miro’s finisher, begaf Allin het en werd Miro de nieuwe AEW TNT Champion.

Hieronder zijn de volledige resultaten van AEW Dynamite:

  • IWGP United States Heavyweight Championship: Jon Moxley versloeg Yuji Nagata om de titel te behouden.
  • AEW World Tag Team Championship: Young Bucks versloegen SCU om de titel te behouden. SCU is hierbij gestopt als tag team.
  • AEW World Championship Eliminator: Orange Cassidy vs Pac ging naar een dubbele knock-out.
  • Thunder Rosa versloeg Jazmin Allure.
  • AEW TNT Championship: Miro versloeg Darby Allin om de titel te winnen.

AEW Dynamite is iedere woensdagavond live te zien op TNT in de VS en in de meeste landen buiten de VS op FITE met een AEW Plus abonnement. AEW Double or Nothing wordt op 30 mei live uitgezonden op B/R Live in de VS en FITE TV erbuiten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws