Boksicoon Tyson Fury maakt WWE-comeback later dit jaar Pro Wrestling
Pro Wrestling

Boksicoon Tyson Fury maakt WWE-comeback later dit jaar

Boksicoon Tyson Fury maakt WWE-comeback later dit jaar

Tyson Fury in gesprek met WWE om later deze zomer terug te keren naar de pro-worstel organisatie. Op dit moment is er nog niets afgerond en zijn er geen concrete plannen voor shows om hem op te hebben. Er zijn echter al gesprekken geweest tussen beide partijen.

Boksicoon Fury's terugkeer zou aansluiten bij WWE Clash at the Castle gepland voor 3 september in Cardiff, Wales. Het evenement wordt de eerste WWE-stadion show in het Engeland sinds SummerSlam 1992 in augustus van dat jaar.

Amerika verbod

Tyson Fury verscheen voor het laatst voor WWE op Crown Jewel 2019 en versloeg Braun Strowman per countout. Later had hij een intense ruzie met Drew McIntyre op sociale media, waarbij hij een mogelijke match tussen de twee plaagde.

Een optreden in Engeland lijkt het meest waarschijnlijke aangezien Fury Amerika niet in mag. Dit heeft te maken met zijn vermoedelijke banden met de Ierse maffiabaas Daniel Kninahan. Broer Tommy Fury is daar het meest recente slachtoffer van, deze ziet zijn bokswedstrijd tegen Jake Paul van 6 augustus hierdoor in het water vallen. Vandaag werd bekend dat deze is afgelast.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws