Bloederige main event op AEW’s Fight for the Fallen
Home / Nieuws / Pro Wrestling / Bloederige main event op AEW’s Fight for the Fallen

Bloederige main event op AEW’s Fight for the Fallen

Tijdens de speciale Fight for the Fallen aflevering van Dynamite probeerde Hangman Page een World Championship wedstrijd te bemachtigen door mee te doen in een spannende 5-op-5 tagmatch met The Dark Order tegen The Elite. Terwijl in de main event Chris Jericho een van zijn meest bloederige uitdagingen kreeg tegen deathmatch worstelaar Nick Gage.

Fight for the Fallen opende met een 10-mans Elimination Tag match tussen The Elite en Hangman Page, wie bijgestaan werd door Dark Order. Dat spannende tagmatch brak op meerdere momenten uit tot een vechtpartij tussen de twee groepen, waaronder een tussen teamleden wat door het publiek heen vocht en daardoor elkaar van de match uitschakelden.

The Elite wist uiteindelijk The Dark Order uit te ruimen, maar tegen Hangman hadden ze zwaar werk ondanks het drie tegen een was. Nadat ze de scheidsrechter afleiden, waardoor Omega Hangman met zijn titelriem sloeg en daarna zijn finisher op hem deed, won The Elite uiteindelijk de wedstrijd. Hierdoor zal Hangman Page voorlopig niet in de titelscene voorkomen.

Gewelddadige main event

In de main event gingen de Labors of Jericho door waar Chris Jericho tegen beruchte deathmatch worstelaar Nick Gage vocht in een no-rules match. In de wedstrijd werden meerdere wapens gebruikt, niet de gewone stoelen en tafels, maar tl-buizen, glasplaten en zelfs een pizzasnijder. Om de bloederige match te eindigen, spoog Jericho een soort mist in de ogen van Gage waarna hij zijn finisher kon doen om de wedstrijd met hakken over de sloot te winnen.

Na de match kwam MJF om Jericho’s volgende wedstrijd aan te kondigen voor volgende week op Dynamite Homecoming, tegen WCW Cruiserweight-legende Juventud Guerrera. Hier is ook de regel dat Jericho een move van de bovenste touw af moet raken om te winnen. Bij de Labors of Jericho moet Chris Jericho iedere wedstrijd winnen, want anders krijgt hij geen match met MJF.

Hieronder staan de volledige resultaten van AEW Fight for the Fallen:

  • 10-man Elimination Tag: The Elite (Kenny Omega, Nick Jackson, Matt Jackson, Doc Gallows en Karl Anderson) versloegen Hangman Page en Dark Order (Evil Uno, Stu Grayson, Alex Reynolds en John Silver).
  • FTR (Cash Wheeler en Dax Harwood) versloegen Ortiz en Santana.
  • IWGP United States Heavyweight Championship: Lance Archer (c) versloeg Hikuleo om de titel te verdedigen. Daarna werd het aangekondigd dat Archer’s volgende uitdager Hiroshi Tanahashi wordt voor NJPW Emergence op 14 augustus.
  • Thunder Rosa versloeg Julia Hart.
  • The Second Labor of Jericho No Rules: Chris Jericho versloeg Nick Gage.

AEW Dynamite wordt iedere woensdagavond live uitgezonden op TNT in de VS en FITE TV (via AEW Plus) in Nederland.

Bekijk ook

UFC’er CM Punk maakt terugkeer naar pro wrestling

De voormalige UFC-vechter Punk zou naar AEW overstappen.

Massale knokpartij tijdens Kross vs. Joe face-to-face voor NXT TakeOver

De laatste loodjes voor NXT TakeOver 36 werden afgelopen nacht gemaakt

Nieuwe Impact World Champion op AEW Rampage

In de eerste aflevering van AEW Rampage waren er drie kampioenschappen op het spel.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page