Glory's Alistair Overeem maakt worsteldebuut in Engeland
Home / Nieuws / Pro Wrestling / Glory’s Alistair Overeem maakt worsteldebuut in Engeland

Glory’s Alistair Overeem maakt worsteldebuut in Engeland

Alistair Overeem, de voormalige Nederlandse UFC-legende, zwaargewicht kampioen van Strikeforce en DREAM, tekende bij Glory Kickboxing, maar zal zijn debuut maken als prof-worstelaar. Overeem zal de headliner zijn van het eerste Wrestling Entertainment Series (WES)-evenement in Nottingham, Engeland op 4 juni. Hij zal het opnemen tegen Adam Scherr, zo meldt de organisatie op hun website.

In een interview met Ariel Helwani op The MMA Hour afgelopen augustus, verwees Overeem naar modern professioneel worstelen als ‘nep’ en ‘gay’. Het lijkt erop dat de voormalige UFC-zwaargewicht van gedachten is veranderd.

Nep vechten

Overeem zal het opnemen tegen Scherr, een voormalig WWE-kampioen, in zijn professionele worsteldebuut. Een wereldkampioenschap voor vrouwen tussen Lina Fanene en C.J. Perry zal het co-main event zijn van het evenement.

Overeem werd ontslagen door de UFC na een verlies tegen Alexander Volkov in februari 2021. Hij tekende toen een contract om deel te nemen aan Glory Kickboxing. Overeem was oorspronkelijk geboekt om het afgelopen oktober op te nemen tegen zwaargewicht kampioen Rico Verhoeven voordat hij zich terugtrok vanwege een blessure.

Bekijk ook

Kijk hier live! Badr vs Overeem persconferentie vandaag

Kijk hier live! Badr vs Overeem persconferentie vandaag

Vandaag zal GLORY om 12:00 uur een geplande persconferentie houden als onderdeel van de promotie voor het trilogie gevecht tussen Badr Hari en Alistair Overeem. Je kunt hier de persconferentie live volgen via onderstaande videospeler.

Klappen voor TikTokker in Zoom meeting gevecht: 'Alles kan' (video)

Klappen voor TikTokker in Zoom meeting gevecht: ‘Alles kan’ (video)

Frankie LaPenna de bekende TikTok ster kreeg een flink pak slaag van een MMA-vechter tijdens PFL 5 afgelopen vrijdag in Atlantic City, New Jersey, Amerika.

75 seconden knock-out door Carlos Ulberg UFC-Kampioen springt gat in de lucht

75 seconden knock-out: UFC-Kampioen springt gat in de lucht

Carlos Ulberg had iets meer dan een minuut nodig om de klus in Las Vegas te klaren

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page