Glory's Alistair Overeem maakt worsteldebuut in Engeland Pro Wrestling
Pro Wrestling

Glory's Alistair Overeem maakt worsteldebuut in Engeland

Glory's Alistair Overeem maakt worsteldebuut in Engeland

Alistair Overeem, de voormalige Nederlandse UFC-legende, zwaargewicht kampioen van Strikeforce en DREAM, tekende bij Glory Kickboxing, maar zal zijn debuut maken als prof-worstelaar. Overeem zal de headliner zijn van het eerste Wrestling Entertainment Series (WES)-evenement in Nottingham, Engeland op 4 juni. Hij zal het opnemen tegen Adam Scherr, zo meldt de organisatie op hun website.

In een interview met Ariel Helwani op The MMA Hour afgelopen augustus, verwees Overeem naar modern professioneel worstelen als 'nep' en 'gay'. Het lijkt erop dat de voormalige UFC-zwaargewicht van gedachten is veranderd.

Nep vechten

Overeem zal het opnemen tegen Scherr, een voormalig WWE-kampioen, in zijn professionele worsteldebuut. Een wereldkampioenschap voor vrouwen tussen Lina Fanene en C.J. Perry zal het co-main event zijn van het evenement.

Overeem werd ontslagen door de UFC na een verlies tegen Alexander Volkov in februari 2021. Hij tekende toen een contract om deel te nemen aan Glory Kickboxing. Overeem was oorspronkelijk geboekt om het afgelopen oktober op te nemen tegen zwaargewicht kampioen Rico Verhoeven voordat hij zich terugtrok vanwege een blessure.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws