Alistair Overeem over Pro Wrestling: 'Het is gewoon veranderd' Pro Wrestling
Pro Wrestling

Alistair Overeem over Pro Wrestling: 'Het is gewoon veranderd'

Alistair Overeem over Pro Wrestling: 'Het is gewoon veranderd'

Alistair Overeem heeft zijn negatieve opmerkingen over pro-worstelen in het verleden verduidelijkt. De MMA-legende maakt volgende maand zijn pro-worsteldebuut. En vecht op 8 oktober dit jaar in een kickbokswedstrijd tegen Badr Hari.

Voormalig UFC-zwaargewicht Alistair Overeem veroorzaakte onlangs nogal wat opschudding. Dit aangezien hij nu klaar is voor zijn pro-worsteldebuut bij Wrestling Entertainment Series tegen Adam "The Titan" Scherr. Opvallend is dat Overeem in het verleden had gezegd dat hij gelooft dat pro-worstelen 'nep', 'slap' en 'dom' is.

Nu hij op het punt staat de worstelring te betreden, heeft de Nederlandse vechtlegende een paar dingen opgehelderd. In een recent interview met MMA op Sirius XM schuwde Overeem het niet om de controversiële opmerking uit te leggen die hij in het verleden maakte over het prof-worstelen.

Geen interesse in

Volgens de voormalige Strikeforce-kampioen was hij in de "eind jaren 80 en begin jaren 90" een grote worstelfan. Toen de sport in de loop van de tijd echter veranderde, verloor hij er uiteindelijk de interesse in.

,,Ik hou van worstelen eind jaren 80, begin jaren 90", bekende Overeem. ,,Ik hou daarvan. En daar hou ik vandaag nog steeds van. Maar in het algemeen lijkt het mij dat de hele sport te net is geworden, het is gewoon veranderd. En voor mij niet ten goede."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws