AFGELAST! Debuut Overeem gaat niet door: 'Worstelevent afgeblazen'
Home / Nieuws / Pro Wrestling / AFGELAST! Debuut Overeem gaat niet door: ‘Worstelevent afgeblazen’

AFGELAST! Debuut Overeem gaat niet door: ‘Worstelevent afgeblazen’

AFGELAST! Debuut Overeem gaat niet door: 'Worstelevent afgeblazen'

Alistair Overeem zal aankomend weekend geen debuut maken in bij de pro-worstelorganisatie Wrestling Entertainment Series in Engeland. De organisatie heeft haar event afgeblazen volgens eigen zeggen vanwege teveel afzeggingen van worstelaars. Bronnen melden echter dat de kaartverkoop zwaar achterbleef.

Wrestling Entertainment Series (WES) annuleert haar debuutshow, maar belooft ‘het zal hier niet eindigen’. Het event wat flink omgeven was door controverse eindigt in een debacle. Het event is afgelast slechts een paar dagen voordat het gepland was.

Eerder uitgesteld

WES stelde eerder de eerste datum van de show van 4 juni uit, kennelijk vanwege logistieke problemen in verband met het jubileumfeest van de Britse koningin, dat dat weekend in het land werd gehouden. Door deze vertraging veranderde de line-up kaart. Dit omdat sommige worstelaars de nieuwe datum van 9 juli niet konden halen. Ook Overeem kreeg een andere tegenstander.

Gisteren In een tweet op maakte WES het nieuws bekend. Ook somde het een aantal worstelaars op die niet kwamen opdagen en geeft dit als reden voor de annulering. Onbevestigde bronnen melden echter dat er slechts 350 van de 10.000 kaarten verkocht zouden zijn. De organisatie claimt wel de atleten al te hebben betaald.

Niet opdagen

,,Beste fans en volgers, Helaas zullen we het evenement dat gepland staat voor aanstaande zaterdag in de Motorpoint Arena in Nottingham Engeland moeten annuleren. We zijn diep teleurgesteld in het nieuws dat we moeten delen, maar met zoveel talent dat niet komt opdagen, hebben we geen andere keuze om het evenement te annuleren”, aldus WES.

Voor de fans van Overeem en hemzelf een flinke teleurstelling dat het WES event en zijn debuut niet doorgaat. De topvechter staat op 8 oktober tegenover Badr Hari tijdens Glory Collision 4 in het Gelredome. Dit gevecht dient als headliner van het Glory event.

Bekijk ook

Hasbulla slaat terug naar UFC-ster McGregor! 'Lafaard'

Hasbulla slaat terug naar UFC-ster McGregor! ‘Lafaard’ (video)

Conor McGregor maakt geen indruk op Hasbulla

Tyson Fury kondigt comeback aan tegen Dereck Chisora'Tegenstander

Boksicoon Tyson Fury uit pensioen ‘Tegenstander bekend gemaakt’

Tyson Fury kondigt zijn terugkeer naar de boksring aan

Hartverzakking door Bloedstollende knock-out! 'Jaaaaaa'

Hartverzakking door Bloedstollende knock-out! ‘Jaaaaaa’ (video)

Het moet gezegd worden dat de Zuid-Amerikanen zeer gepassioneerd zijn

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page