AEW TV nieuws: Nieuwe show en ander kanaal Nieuws
Nieuws

AEW TV nieuws: Nieuwe show en ander kanaal

AEW TV nieuws: Nieuwe show en ander kanaal

Vandaag werden er meerdere nieuwtjes bekend gemaakt over AEW’s programmering. Er komt een nieuwe show en in 2022 gaan AEW’s TV-uitzendingen naar een ander kanaal.

Tijdens een interview op Busted Open Radio maakte AEW-eigenaar Tony Khan bekend dat er veranderingen komen in de programmering van AEW. De eerste verandering dat er komt is een nieuwe TV show. Vanaf 13 augustus komt naast AEW Dynamite ook AEW Rampage om 10 uur ’s avonds Amerikaanse tijd op dezelfde kanaal als Dynamite. De show zal een uur duren en komt wekelijks op vrijdag.

Nieuwe content

De tweede en grotere verandering is dat vanaf 2022 alle AEW-programmering naar TBS in plaats van TNT. Dit betekent niet dat AEW volledig van TNT verdwijnt, want er komen vier televisiespecials per jaar. Ook is het mogelijk dat Rampage met de zenderverhuizing ook op een andere dag zal uitzenden.

Naast dat er nieuwe content komt, krijgt AEW een aanzienlijk groter bedrag met de veranderingen. De reden van de zenderverhuizing van AEW heeft deels te maken met de rechten van NHL en deels met het verleden tussen TBS en WCW. Wat dit zal betekenen voor de internationale AEW fans die onder andere via FITE TV kijken, is tot op heden niet bekend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws