AEW Dynamite: Twee titelwedstrijden en Stadium Stampede aangekondigd Nieuws
Nieuws

AEW Dynamite: Twee titelwedstrijden en Stadium Stampede aangekondigd

AEW Dynamite: Twee titelwedstrijden en Stadium Stampede aangekondigd

Anderhalve week voor AEW Double or Nothing had AEW op Dynamite zoals gewoonlijk een aflevering bomvol momenten neergezet. Afgelopen nacht beantwoordde Inner Circle de uitdaging van Pinnacle voor een Stadium Stampede wedstrijd en waren er twee kampioenschappen verdedigd.

Twee weken na hun Blood and Guts wedstrijd kwam Chris Jericho met zijn Inner Circle bondgenoten in de ring om de uitdaging van Pinnacle voor een Stadium Stampede wedstrijd te bespreken. Jericho vond dat er nog onafgemaakte zaken zijn tussen Inner Circle en Pinnacle en accepteerde namens zijn groep de uitdaging. De Stadium Stampede wedstrijd gaat op Double or Nothing gebeuren met de voorwaarde dat Inner Circle opbreekt als ze verliezen.

Titelwedstrijden

Natuurlijk heeft AEW Dynamite ook wat titelwedstrijden gehad. National Wrestling Alliance’s Women’s World Championship werd verdedigd waar Serena Deeb Red Velvet versloeg na een harde wedstrijd. In de main event verdedigde Young Bucks op een dubieuze manier hun AEW World Tag Team Championship tegen Varsity Blonds. Na hun wedstrijd kwamen Jon Moxley en Eddie Kingston om Young Bucks aan te vallen en hun schoenen te stelen om de show te eindigen.

Hieronder zijn de volledige resultaten van de Dynamite-aflevering van afgelopen nacht:

  • Christian Cage versloeg Matt Sydal.
  • Eddie Kingston en Jon Moxley versloegen The Acclaimed (Anthony Bowens en Max Caster).
  • Hikaru Shida versloeg Rebel.
  • NWA Women’s World Championship: Serena Deeb versloeg Red Velvet om de titel te behouden.
  • Anthony Ogogo versloeg Austin Gunn.
  • AEW World Tag Team Championship: The Young Bucks versloegen Varsity Blonds (Brian Pillman Jr. en Griff Garrison) om de titel te behouden.

AEW Dynamite is iedere dinsdagavond live te zien op TNT in de VS en op FITE TV in de meeste landen erbuiten. Volgende week wordt Dynamite echter op vrijdag uitgezonden vanwege een basketbalwedstrijd op AEW's normale tijdstip.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws