AEW Dynamite: Blood and Guts preview en TNT-kampioenschap main event - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Pro Wrestling / AEW Dynamite: Blood and Guts preview en TNT-kampioenschap main event

AEW Dynamite: Blood and Guts preview en TNT-kampioenschap main event

Een week voordat Blood and Guts gaat gebeuren, gingen The Inner Circle en Pinnacle van elkaar laten horen wat ze te zeggen hebben om alle verbale emoties los te laten. Daarnaast verdedigde Darby Allin zijn TNT-kampioenschap tegen Dark Order’s 10 in de main event.

De verbale confrontatie tussen Inner Circle (Chris Jericho, Sammy Guevara, Jake Hager, Ortiz en Santana) en Pinnacle (MJF, Shawn Spears, Dax Harwood, Cash Wheeler en Wardlow) had ook de volgorde van entree moeten bepalen via een muntenworp, maar dat werd door Shawn Spears van Pinnacle onderbroken door zijn verzoek om de voorsprong te hebben.

Wat is een Blood and Guts wedstrijd?

Een Blood and Guts wedstrijd is een teamwedstrijd waar er twee ringen zijn die afgesloten zijn door een kooi. De wedstrijd begint met een deelnemer per team tot er na vijf minuten het lid van de voorsprongteam komt. Daarna komt er iedere twee minuten een ander teamlid totdat alle tien meedoen aan de wedstrijd. Een team kan daarna winnen via submission of andere manieren van overgave. Inner Circle vs Pinnacle wordt de eerste Blood and Guts match, vorig jaar zou de eerste gebeuren, maar dat werd afgelast vanwege de coronapandemie.

TNT-kampioenschap main event voor de derde keer op een rij

Op de main event verdedigde Darby Allin zijn TNT-kampioenschap tegen Dark Order’s Ten. Ethan Page viel Allin tijdens de wedstrijd aan om te proberen om Allin de titel afhandig te maken, maar dat lukte niet en Allin behield zijn kampioenschap. Na de wedstrijd vielen Scorpio Sky en Ethan Page Allin en Sting aan om de show te beëindigen.

Hieronder staan de volledige resultaten van AEW Dynamite van 28 april:

  • Brian Cage versloeg Hangman Page.
  • AEW-tagkampioenen The Young Bucks versloegen The Sydal Brothers.
  • Orange Cassidy versloeg Penta El Zero Miedo.
  • Kris Statlander versloeg Penelope Ford.
  • The Factory (Aaron Solow, Nick Comoroto en QT Marshall) versloegen The Nightmare Family (Billy Gunn, Dustin Rhodes en Lee Johnson).
  • AEW TNT Championship: Darby Allin versloeg Dark Order’s 10 om de titel te behouden.

AEW Dynamite is op woensdagavonden op TNT in de VS te zien en op FITE TV in de meeste landen buiten de VS. Dit geldt ook voor Blood and Guts, wat een speciale aflevering is van Dynamite.

Bekijk ook

Rico Verhoeven ziet MMA overstap niet zitten: ‘Niks voor mij’

Duidelijke taal van de kampioen

Jojo effect! Joshua vs Fury blijft verschuiven in datum

Het wordt langzaam aan een jojo effect

Zien! Zo nam McGregor bloedig wraak op rivaal (video)

Conor McGregor nam precies 5 jaar geleden wraak

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page