PRO WRESTLING: Coronavirus besmetting bij WWE talent show
Home / Nieuws / PRO WRESTLING: Coronavirus besmetting bij WWE talent show

PRO WRESTLING: Coronavirus besmetting bij WWE talent show

De pro wrestling organisatie WWE krijgt een harde klap te verwerken. Al haar shows in het WWE Performance Center zijn geannuleerd.

Volgens Ryan Satin van Pro Wrestling Sheet is een niet bij naam genoemd persoon in de talent show positief getest. Die persoon was de laatste in het WWE Performance Center, waar ze een week geleden al hun tv-opnames en liveshows doen.

De WWE bracht snel een verklaring uit over de situatie, waarin stond dat alle mensen die in het Performance Center zijn geweest, zo snel mogelijk op COVID-19 zullen worden getest. Dit heeft naar verluidt ertoe geleid dat Raw en Smackdown opnames die zijn gepland, worden geannuleerd.

UFC test wel

Een maand geleden verklaarde Dave Meltzer dat door de WWE niemand op COVID-19 was getest. Geen enkele persoon. Paul “Triple H” Levesque bevestigde dit op 4 juni en zei dat ze zullen testen wanneer de resultaten nauwkeuriger zijn. En dat ze vertrouwen op de gezondheids en veiligheidsprotocollen die ze hebben opgesteld door samen te werken met de CDC en de regering.

Dat blijkt nu funest te zijn en ligt de hele boel plat. Ondertussen voert de UFC volgens Meltzer een gerapporteerde 1200 tests per week uit, terwijl de andere grote speler in pro-worstelen op dit moment, AEW, naar verluidt iedereen op het rooster met regelmaat test.

Bekijk ook

TikTok watjes MEPPEN elkaar door boksring (video)

Toch ging het er even stevig aan toe.

UFC-knokker slaat coach lek! ‘Hier houden ze van’ (video)

Francis Ngannou verdedigd zaterdag zijn UFC-titel tegen Cyril Gane

Fury in gesprek over gevecht tegen Usyk! ‘Machtspel’

Tyson Fury en Oleksandr Usyk zouden elkaar kunnen ontmoeten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page