Primeur! UFC geeft vechters Bitcoin-bonussen na stemming fans Nieuws
Nieuws

Primeur! UFC geeft vechters Bitcoin-bonussen na stemming fans

Primeur! UFC geeft vechters Bitcoin-bonussen na stemming fans

De UFC zal drie vechters op komende evenement een bonus in Bitcoin betalen. Dit op basis van hun rangschikking in een online stemming door fans. Zo maakt de organisatie vandaag bekend.

De Fan Bonus of the Night, die zaterdag debuteert op UFC 273, zal $ 30.000, $ 20.000 en $ 10.000 toekennen. Vechters die respectievelijk eerste, tweede en derde worden in een openbare online stemming ontvangen de bonus.

,,Crypto.com is minder dan een jaar een officiële UFC-partner. Ze zijn al een van de beste partners die we ooit hebben gehad", zei UFC-president Dana White. ,,Ze komen constant met nieuwe ideeën over hoe we kunnen samenwerken om contact te maken met de fans. "

Uniek systeem

,,Deze nieuwe Fan Bonus is een geweldige manier om fans meer betrokken te krijgen bij onze evenementen. En tegelijkertijd de vechters te belonen voor geweldige optredens." De stemming begint aan het begin van de voorrondes en eindigt een uur na afloop van het evenement.

Fans hebben drie stemmen in elk evenement en kunnen elke vechter op de kaart steunen. De UFC zal haar Fight of the Night- en Performance of the Night-bonussen blijven uitdelen. Elk ter waarde van $ 50.000, aan het einde van ieder evenement.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws