PRIMEUR: UFC 4 GAME Release op 11 juli tijdens UFC 251 Nieuws
Nieuws

PRIMEUR: UFC 4 GAME Release op 11 juli tijdens UFC 251

PRIMEUR: UFC 4 GAME Release op 11 juli tijdens UFC 251
PRIMEUR: UFC 4 GAME Release op 11 juli tijdens UFC 251

Het lang verwachte UFC 4 spel voor de Game consoles wordt op 11 juli tijdens UFC 251 gepresenteerd.

Verwacht werd dat de game afgelopen week door Electronic Arts al naar buiten zou worden gebracht. Het geplande EA Play evenement zo de release herbergen. Echter besloot EA Sports te wachten.

UFC 251 zal plaatsvinden op YAS Island in Abu Dhabi, wat ook wel bekend staat als UFC Fight Island. Op de vechtkaart staan een aantal topgevechten gepland.

Top gevechten

Op UFC 251 staan drie titelgevechten: kampioen Kamaru Usman vs. Gilbert Burns voor de weltergewicht titel. Een vedergewicht titelgevecht rematch tussen Alexander Volkanovski en voormalig kampioen Max Holloway. En een strijd om de vacante bantamgewicht titel waarin Jose Aldo vs. Petr Yan stak.

De reden dat de UFC en EA Sports nu kiezen voor de release van de UFC 4 game is dat het een groot publiek wereldwijd zal trekken. Wie er op de cover van EA Sports UFC 4 komt te staan is niet bekend. Het gerucht gaat dat Kampioen Khabib Nurmagomedov de eer heeft gekregen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws