President Putin steunt UFC Kampioen Khabib Nurmagomedov Nieuws
Nieuws

President Putin steunt UFC Kampioen Khabib Nurmagomedov

President Putin steunt UFC Kampioen Khabib Nurmagomedov
President Putin steunt UFC Kampioen Khabib Nurmagomedov

Khabib Nurmagomedov krijgt steun van Vladimir Poetin nadat zijn vader in een medisch geïnduceerde coma is geplaatst

De vader van Khabib, Abdulmanap werd in coma gebracht nadat het coronavirus was geconstateerd wat flinke hartproblemen veroorzaakt bij de trainen en coach. Abdulmanap werd met spoed naar een ziekenhuis in Moskou gevlogen.

UFC-lichtgewichtkampioen Khabib Nurmagomedov ontving deze week meerdere telefoontjes van de Russische president Vladimir Poetin omdat zijn vader, Abdulmanap Nurmagomedov, nog steeds wordt behandeld in een ziekenhuis in Moskou.

Coronavirus

Volgens de manager van Nurmagomedov, Ali Abdelaziz, werd Abdulmanap deze week door artsen in een medisch geïnduceerde coma geplaatst terwijl ze zijn hartaandoening blijven behandelen nadat de diagnose COVID-19 was gesteld.

Abdelaziz voegde eraan toe dat Poetin persoonlijk contact heeft opgenomen met Nurmagomedov om zijn hulp te bieden en de ongeslagen lichtgewicht kampioen te verzekeren dat zijn vader de best mogelijke zorg krijgt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws