Politieagent reageert op heisa om foutgeparkeerde Rico Verhoeven Nieuws
Nieuws

Politieagent reageert op heisa om foutgeparkeerde Rico Verhoeven

Politieagent reageert op heisa om foutgeparkeerde Rico Verhoeven
Politieagent reageert op heisa om foutgeparkeerde Rico Verhoeven

Donderdag was kickbokskampioen Rico Verhoeven in het nieuws doordat hij zijn McLaren sportwagen van een paar ton fout parkeerde in het centrum van Dordrecht.

Verhoeven die even snel wat wilde ophalen in een brillenzaak was tegen het verkeer ingereden en parkeerde zijn opvallende scheurijzer op de stoep voor de winkel. Net als iedere burger zou Verhoeven hiervoor een boete moeten krijgen volgens een aantal critici.

Toch kwam Verhoeven weg met een waarschuwing wat nogal commotie veroorzaakte, zelfs de burgemeester van Dordrecht bemoeide zich met de zaak. Nu reageert ook de wijkagent die Verhoeven met een tik op de vingers heen zond via de media. Tegen het AD zegt deze; "Ik heb gewoon die bevoegdheid.”

Keyboard warriors

De wijkagent wil echter niet teveel kwijt over de zaak en zegt: "Op Facebook en Twitter is iedereen altijd alleen maar negatief, maar ik heb als agent gewoon de bevoegdheid om iemand níet te bekeuren.” De kritiek op Verhoeven was niet mals en de niet fans grepen hun kans de topatleet in een kwaad daglicht te zetten.

"Hij moet een zo snel de ring inrijden, zo kan iedereen zich kampioen noemen als je maar een keer per jaar vecht," tot Rico staat niet boven de wet. Hij had gewoon een boete moeten krijgen. Echter denkt de politie daar dus anders over. Hopelijk waait voor Verhoeven het hele incident snel over.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws