🎥 Politie valt Badr Hari sponsor lastig: ‘ze volgde mij tot thuis’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / 🎥 Politie valt Badr Hari sponsor lastig: ‘ze volgde mij tot thuis’

🎥 Politie valt Badr Hari sponsor lastig: ‘ze volgde mij tot thuis’

Instagram screenshot

Mohamed Lemhadi ook wel bekend als ‘Mo Bicep’ wordt het leven knap lastig gemaakt door politie. Gisteren poste de spierbundel en sponsor van topkickbokser Badr Hari een aantal video’s op Instagram, waarop te zien is dat de politie hem weer eens staande heeft gehouden.

Het is niet de eerste keer dat Mo Bicep aan de kant wordt gezet door de politie. Het succes van Mo Bicep brengt hem rijkdom wat onder andere te zien is aan zijn uitgebreide wagenpark met dikke bolides. En dat lijkt nu juist de angel in de justitionele spreekwoordelijke voet te zijn.

Te snel

In de video’s spreekt Mo Bicep dan ook over hoe hij aan de kant gezet werd terwijl hij rustig aan cruisen was. Ook het geluid van de sportwagen van de ondernemer bleek een punt van irritatie, net als het optrekken bij het stoplicht wat in de ogen van de hermandad iets te snel ging.

Of dat nog niet genoeg was zegt Mo Bicep dat de politie hem tot huis volgde en dreigde de volgende keer zijn rijbewijs af te pakken. ,,Wat waren deze agenten toch zo afgunstig en bleven me gewoon tot thuis volgen”, zegt Mo Bicep. ,,Bij het stoplicht komt hij naast mij en zegt bij deze heb je ook nog een bekeuring te pakken voor het te hard wegrijden, de volgende keer pak ik je rijbewijs af.” De politie in ons land zegt niet te doen aan profilering, maar daar denken critici anders over.

Bekijk ook

Afgedankte UFC’er Sanchez niet welkom bij Bellator MMA

Diego Sanchez zijn dagen in het MMA-vechten lijken te zijn geteld.

IDIOTEN: ‘Floyd, Paul, DILDO Danis en alle andere zijn circus artiesten’

Michael Bisping heeft geen goed woord over voor Floyd Mayweather, Logan en Jake Paul, Dillon Danis en alle andere 'idioten'

‘Stop toch’: Sexy vechter Dandois flink onder vuur

Cindy Dandois, de Belgische MMA-vechter en schooljuf ligt flink onder vuur voor haar prestatie afgelopen nacht

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page