Poirier gaat strijd aan met McGregor! 'Check it out' Nieuws
Nieuws

Poirier gaat strijd aan met McGregor! 'Check it out'

Poirier gaat strijd aan met McGregor! 'Check it out'

Dit is niet de eerste keer dat een MMA-vechter een whiskybedrijf heeft gelanceerd. McGregor introduceerde in 2018 'Proper 12', een Ierse whisky. De UFC-ster en zijn zakenpartners hebben sindsdien hun meerderheidsbelang in de Ierse whisky verkocht aan Proximo Spirits welke hen $ 600 miljoen opleverde (gaat verder onder tweet).

Het is duidelijk dat het zeer lucratief is om in de whisky-business te stappen en Poirier is klaar om geld te verdienen met wat McGregor eerder heeft gedaan. Misschien is het een manier om onder de huid van McGregor te kruipen. Om zo de rivaliteit tussen de twee voort te zetten.

Niet goedkoop

Een fles van Porier's whiskey is niet goedkoop. De officiële website geeft een beschrijving van het product, evenals het prijskaartje van $ 100 voor 750 ml. Ook zijn er cadeau-opties zoals glazen, whiskystenen en een flessenhouder met trekkoord.

Poirier en McGregor hebben een geschiedenis. Het paar ontmoette elkaar oorspronkelijk in vedergewicht in september 2014 welke McGregor won. De bittere rivalen troffen elkaar vorig jaar twee keer waar Poirier als winnaar uit de bus kwam. Een vierde gevecht is een optie. ,,We gaan opnieuw vechten, of het nu in de Octagon is of op de stoep", zei Poirier na zijn laatste overwinning. Voorlopig is het Whiskey gevecht inmiddels van start.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws