Poirier gaat strijd aan met McGregor! 'Check it out'
Home / Nieuws / Poirier gaat strijd aan met McGregor! ‘Check it out’

Poirier gaat strijd aan met McGregor! ‘Check it out’

Dustin Poirier lanceert zijn eigen whiskybedrijf ‘Rare Stash’ in een strijd tegen Conor McGregor’s Proper 12 merk. De nieuwste zakelijke onderneming van Poirier werd aangekondigd in een Twitter-video.

Dit is niet de eerste keer dat een MMA-vechter een whiskybedrijf heeft gelanceerd. McGregor introduceerde in 2018 ‘Proper 12’, een Ierse whisky. De UFC-ster en zijn zakenpartners hebben sindsdien hun meerderheidsbelang in de Ierse whisky verkocht aan Proximo Spirits welke hen $ 600 miljoen opleverde (gaat verder onder tweet).

Het is duidelijk dat het zeer lucratief is om in de whisky-business te stappen en Poirier is klaar om geld te verdienen met wat McGregor eerder heeft gedaan. Misschien is het een manier om onder de huid van McGregor te kruipen. Om zo de rivaliteit tussen de twee voort te zetten.

Niet goedkoop

Een fles van Porier’s whiskey is niet goedkoop. De officiële website geeft een beschrijving van het product, evenals het prijskaartje van $ 100 voor 750 ml. Ook zijn er cadeau-opties zoals glazen, whiskystenen en een flessenhouder met trekkoord.

Poirier en McGregor hebben een geschiedenis. Het paar ontmoette elkaar oorspronkelijk in vedergewicht in september 2014 welke McGregor won. De bittere rivalen troffen elkaar vorig jaar twee keer waar Poirier als winnaar uit de bus kwam. Een vierde gevecht is een optie. ,,We gaan opnieuw vechten, of het nu in de Octagon is of op de stoep”, zei Poirier na zijn laatste overwinning. Voorlopig is het Whiskey gevecht inmiddels van start.

Bekijk ook

‘Net zo bekend als Rico Verhoeven’: Italiaanse topkickbokser kiest voor Nederland

Ook op YouTube is de atleet razend populair en dagelijks groeit het aantal volgers met de dag

Beste Kickbokser ooit keert terug naar de ring: ‘275 gevechten’

De Thai die even berucht als beroemd is vocht zijn laatste wedstrijd in oktober 2019

Schoolleraar blaast vecht carrière nieuw leven in: ‘Studenten inspireren’

Het gevecht maakt deel uit van een reeks MMA-competities

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page