📸 PIKANTE FOTO: UFC ster Conor McGregor verwend onder deken
Home / Nieuws / 📸 PIKANTE FOTO: UFC ster Conor McGregor verwend onder deken

📸 PIKANTE FOTO: UFC ster Conor McGregor verwend onder deken

Voormalig UFC kampioen Conor McGregor geniet ten volle van zijn pensioen. De vechter is op vakantie maar de paparazzi blijven hem stalken.

Werd Conor McGregor al eerder deze week gespot met een dikke wiet joint in de mond, nu lijkt hij in een pikante pose op de foto te zijn gezet. De UFC geweldenaar werd samen met zijn levenspartner Dee Devlin op de gevoelige plaat vastgelegd.

McGregor lijkt heerlijk verwend te worden door zijn partner Dee Devlin. Gelijk werd er een vergelijk gemaakt met zijn aartsvijand Khabib Nurmagomedov. Deze werd door McGregor belachelijk gemaakt om diens vrouw.

Theedoek mevrouw

De Ier zei dat de vrouw van Khabib een theedoek op haar hoofd zou dragen. Dit schoot niet alleen Khabib in het verkeerde keelgat, ook de internationale moslim gemeenschap sprak er schande van.

Hoe het ook zij, McGregor lijkt zich er allemaal weinig van aan te trekken, maar geniet van elk moment. Het is afwachten waar de fotografen in de bosje de volgende keer mee komen.

Bekijk ook

Canelo Alvarez vs Caleb Plant officieel voor 6 november

Canelo Álvarez, WBA/WBC/WBO Super middengewicht wereldkampioen, zal het opnemen tegen ongeslagen IBF Super middengewicht wereldkampioen Caleb Plant. De historische confrontatie zal plaatsvinden op zaterdag 6 november in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.

De tandjes! UFC’er geeft update over kapot geslagen gebit (video)

De vechter leed een van de meest gruwelijke blessures

Topjudoka BEUKT zich naar winst in kickboks debuut (video)

Het gevecht ging over de volle drie ronden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page