Pijnlijk! Klote trap verpest bizar titelgevecht (video) Nieuws
Nieuws

Pijnlijk! Klote trap verpest bizar titelgevecht (video)

Pijnlijk! Klote trap verpest bizar titelgevecht (video)

John Lineker en Fabricio Andrade streden om de ONE Championship bantam titel maar het gevecht eindigde in een no-contest. Andrade trapte in de derde ronde met een harde knie in de balzak van zijn tegenstander en de kampioen kon niet verder.

Het was een verwoestende teleurstelling voor Andrade, die het oog van Lineker al dicht had geslagen maar zijn gevecht verpeste en de titel aan zijn neus voorbij ziet gaan. Het oog van Lineker was bijna dicht gezwollen gevolgd door een vernietigende trap waardoor de kampioen schreeuwde van de pijn. Eerder gebruikte Andrade zijn knie al die hard aankwam in de buikstreek van Lineker.

In dat stadium had Andrade het gevecht op elke gewenste manier kunnen beëindigen, maar hij koos ervoor om een ​​tweede knie te nemen en het landde vierkant in de ballen van Lineker. De liesbeschermer van Lineker was verbrijzeld en de UFC-veteraan kon niet verder.

Het gevecht had al een zuur begin omdat Lineker afgelopen week van de titel werd ontdaan. Hij werd te zwaar gewogen voor de wedstrijd. Ook al had Lineker gewonnen dan nog had hij de titel niet mee mogen nemen. Als Andrade de winst had gepakt was deze de nieuwe champ. Door de No-contest is er geen winnaar uitgeroepen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws