Pieter Buist; Ik wordt de WFL MMA Lichtgewicht Wereldkampioen! Nieuws
Nieuws

Pieter Buist; Ik wordt de WFL MMA Lichtgewicht Wereldkampioen!

Pieter Buist; Ik wordt de WFL MMA Lichtgewicht Wereldkampioen!

Hij is er zeker van Pieter Buist, ik wordt de WFL MMA Lichtgewicht Wereldkampioen!

Op het twitter account van Buist staat te lezen; "I WILL BE WORLD CHAMPION" hiermee doelend op het 4 mans WFL MMA Lichtgewicht toernooi wat gehouden wordt op zaterdag 24 maart in het Topsport centrum te Almere. Pieter Buist staat dan in de kooi tegen Brian Lo A Njoe, de andere twee deelnemers die tegenover elkaar staan tijdens het event zijn Sully Bull en Samir Noory die elkaar bevechten in de kooi.

Het 4 mans lichtgewicht toernooi zit vol met killers

Zo stelt Buist; "The 4-man lightweight tournament is full with killers. Every single one of them wants to strap the WFL MMA belt around their waist!" En dat is niet teveel gezegd het al een harde strijd worden tussen de vier MMA vechters. Of Buist er in slaagt zijn woorden kracht bij te zetten, en uiteindelijk de onbesliste WFL MMA Lichtgewicht Wereldkampioen zal gaan worden zullen wij gaan ervaren. Dat het een mooi vecht weekend wordt in Almere 24 en 25 maart aanstaande is een feit!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws