Phoenix Fighting Championship maakt debuut in België – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Phoenix Fighting Championship maakt debuut in België

Phoenix Fighting Championship maakt debuut in België

Voor de Muay Thai en MMA kenners geen onbekende organisatie Phoenix Fighting Championship, voor degene die hen niet kennen een korte uitleg. De organisatie heeft zijn oorsprong in Libanon en is veelal in de Oosterse wereld en Azië vertegenwoordigd als het toernooien aangaat. Zo is men veel bevinden in Dubai en Thailand, echter kondigde de organisatie via zijn Instagram account aan dat het naar Europa komt en wel naar België.

Phoenix Fighting Championship maakt debuut in België

Phoenix 10: Belgium vs The World

De werving slogan van het geplande event in België belooft heel wat, België tegen de wereld, dit kan alleen maar inhouden dat er lokale Belgische vechters het zullen opnemen tegen een internationaal veld van deelnemers. Het evenement zal naar verluidt plaatsvinden in Brussel op 13 oktober aanstaande, in het Palais 12.

Titel verdediging

Er staan een paar stevige partijen gepland zo zal Phoenix zwaargewicht kampioen Yassine Boughanem zijn titel te verdedigen. De voorlopige vechtkaart die ongetwijfeld snel zal worden aangevuld bevat tot nu toe, Crice Boussouko (FR), Gebril Chaibi en Zaza Sor Aree uit Thailand. Eerder al vocht de Belg Christophe Vandijck bij Phoenix, of hij zijn opwachting zal maken in Brussel is nog niet bekend gemaakt.

Bekijk ook

📷 ‘Wonder Woman is ok’: 3e kind UFC-ster McGregor geboren

De McGregor-clan is nu een gezin van 5

Nieuw Judo magazine gelanceerd: ‘Blijf op de hoogte’

Voor de prijs hoef je het als judo fan niet te laten

GOED NIEUWS: Sportscholen mogen weer open

De versoepelingen die voor woensdag gepland staan gaan door,

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page