VIDEO: Peuter schiet zusje te hulp bij worstelwedstrijd – Vechtsport Info
Home / Nieuws / VIDEO: Peuter schiet zusje te hulp bij worstelwedstrijd

VIDEO: Peuter schiet zusje te hulp bij worstelwedstrijd

De worstelwedstrijd van een klein meisje veranderde vorig weekend bijna in een 2 tegen 1 partij

Kleine Tori (2 jaar) was aanwezig bij een worstelwedstrijd van zijn kleine zusje Ruby. Net toen het leek alsof haar tegenstander de overhand had met een takedown naar de benen, veranderde de sfeer van de wedstrijd. In de veronderstelling dat zijn grote zus wat back-up nodig had, kwam de 2-jarige broer van Ruby in actie om zijn zusje een handje te helpen. Ze vocht immers tegen een jongetje van haar eigen leeftijd, maar dat pikte Tori niet. De scène leverde een van de beste momenten van 2017 op.

Verbaasde ouders

“Dit zijn mijn baby’s! Ik kan niet geloven dat dit het nieuws maakte. Lol, het was episch, “zei Crystal Lewis nadat WNDU de clip plaatste.”Het andere kind is van mij! Dit was zo kostbaar, “zei de vader van haar tegenstander in een antwoord”.

Het enige wat ontbrak was een aantal themamuziek voor het kleine broertje van Ruby toen hij uit de menigte rende om mijn zusje te redden. In Amerika maakt worstel deel uit van het school programma en wordt er al op zeer jonge leeftijd mee begonnen, worstelen is goed voor het lichaam aangezien het vele spiergroepen aanspreekt, daarnaast zijn veel van de grote MMA sterren ooit begonnen met worstelen.

Bekijk ook

‘Ik eerst’: Nederlander Buist eist titelkans bij ONE Championship op

Pieter Buist, MMA-lichtgewicht die onder de vlag van ONE Championship vecht eist zijn kans op een titelgevecht bij de organisatie op

‘Fury zal Wilder sneller verslaan dan de vorige keer’

De zwaargewicht rivalen zullen op 24 juli opnieuw vechten

‘Stop met janken pak je verlies, ik ben de betere vechter’

Ik zweer het je, zijn volgende gevecht zal verbeteren als hij het werk goed doet.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page