VIDEO: Peuter schiet zusje te hulp bij worstelwedstrijd Nieuws
Nieuws

VIDEO: Peuter schiet zusje te hulp bij worstelwedstrijd

VIDEO: Peuter schiet zusje te hulp bij worstelwedstrijd

De worstelwedstrijd van een klein meisje veranderde vorig weekend bijna in een 2 tegen 1 partij

Kleine Tori (2 jaar) was aanwezig bij een worstelwedstrijd van zijn kleine zusje Ruby. Net toen het leek alsof haar tegenstander de overhand had met een takedown naar de benen, veranderde de sfeer van de wedstrijd. In de veronderstelling dat zijn grote zus wat back-up nodig had, kwam de 2-jarige broer van Ruby in actie om zijn zusje een handje te helpen. Ze vocht immers tegen een jongetje van haar eigen leeftijd, maar dat pikte Tori niet. De scène leverde een van de beste momenten van 2017 op.

Verbaasde ouders

"Dit zijn mijn baby's! Ik kan niet geloven dat dit het nieuws maakte. Lol, het was episch, "zei Crystal Lewis nadat WNDU de clip plaatste."Het andere kind is van mij! Dit was zo kostbaar, "zei de vader van haar tegenstander in een antwoord".

Het enige wat ontbrak was een aantal themamuziek voor het kleine broertje van Ruby toen hij uit de menigte rende om mijn zusje te redden. In Amerika maakt worstel deel uit van het school programma en wordt er al op zeer jonge leeftijd mee begonnen, worstelen is goed voor het lichaam aangezien het vele spiergroepen aanspreekt, daarnaast zijn veel van de grote MMA sterren ooit begonnen met worstelen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws