Pestkop neergestoken op school na uitdagen tot gevecht (video) Nieuws
Nieuws

Pestkop neergestoken op school na uitdagen tot gevecht (video)

Pestkop neergestoken op school na uitdagen tot gevecht (video)

Een uitdaging tot een gevecht op een school in Amerika liep bijna fataal af. De dader was het langdurige pesten zat en besloot het recht in eigen hand te nemen.

Pesten komt helaas steeds vaker voor, afgelopen week werd er een video gedeeld op Facebook waarop te zien was dat een 15-jarige jongen door een aantal jongens in elkaar geslagen werd, tot kopschoppen aan toe.

De video werd massaal gedeeld en de daders werden later in de week opgepakt. Ook op scholen neem het geweld tegen leraren en tussen leerlingen toe, en niet alleen in Nederland.

Mes aanval

De Jongen in de video bij dit artikel werd al enige tijd uitgedaagd tot een gevecht en uitgemaakt voor lafaard. De uitdager was volgens diverse media een bedreven vechtsporter die graag stoer wilde doen.

Echter werd het de geplaagde jongen teveel en nam hij een mes mee naar school. Op de video is te zien dat hij de uitdager aanvalt en meerdere malen steekt met het mes.

Gelukkig vielen de verwonding bij het slachtoffer mee. De dader werd niet alleen geschorst maar kreeg hij ook een taakstraf.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws