Pestkop krijgt slaag van echte vechter! 'Aanpakken die hap' (video) Nieuws
Nieuws

Pestkop krijgt slaag van echte vechter! 'Aanpakken die hap' (video)

Pestkop krijgt slaag van echte vechter! 'Aanpakken die hap' (video)

Je ziet het maar al te vaak jongeren en kinderen die gepest worden of uitgedaagd door leeftijdsgenoten. De weerbaren onder hen pikken het niet en slaan terug, zoals de jongen in de video die zo te zien weet wat te doen.

Alhoewel vechten op straat door geen sportschool of trainer wordt aangeraden, is het goed jezelf te kunnen verdedigen. Veel vechtsporten leren aan hoe een aanval te pareren of met mate geweld toe te passen. De jongen in de video lijkt ook niet anders te kunnen.

Terugslaan

Nadat hij een vervelende knaap in zijn gezicht krijgt die kwaad in de zin heeft , haalt hij uit. Te zien is dat hij geoefend is en weet wat te doen. Dit lijkt zijn rivaal van zijn stuk te brengen die dan ook het onderspit moet delven. Vechten op straat is niet goed, maar als je niet anders kan....

DISCLAIMER: Dit artikel maakt deel uit van een voortdurende inspanning om te laten zien wat er meer gebeurt. De focus ligt hierbij niet op wat er in de arena plaatsvind, maar op wat er op straat zoal plaatsvindt. Maar is geen verheerlijking van straat gevechten of andersoortig geweld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws