Pestkop geklapt door vechtmasjien! 'Harde les' (video) Nieuws
Nieuws

Pestkop geklapt door vechtmasjien! 'Harde les' (video)

Pestkop geklapt door vechtmasjien! 'Harde les' (video)

Als je bereidt bent iemand te pesten moet je ook kunnen incasseren, het risico is namelijk dat jezelf zwaar gestraft wordt. Dit overkwam de pestkop in de video toen zijn slachtoffer besloot het niet langer te pikken en wraak te nemen.

Het is de week tegen het pesten, hierdoor wordt social media overspoelt met video's van slachtoffers die het niet langer pikten. Ook in deze video zien we een voorbeeld van een jongen die naar verluidt werd gepest om zijn gewicht.

Geen uitweg

Hij neemt wraak op een van de pesters die het wel eens tegen hem op zou nemen. Meestel geldt ook de regel dat degene met de grootste mond als eerste moet worden aangepakt. Dat doet de jongen dan ook en gebruikt daar wat worstel en MMA-technieken voor.

Het gevecht is kort maar hevig. En het moet gezegd worden dat het gevaarlijk is zomaar iemand op straat neer te gooien, met alle gevolgen van dien. Maar wat moet je doen als er geen uitweg meer is....

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws