Pester afgestraft die gehandicapte mishandeld! 'Die Kopschop' (video) Nieuws
Nieuws

Pester afgestraft die gehandicapte mishandeld! 'Die Kopschop' (video)

Pester afgestraft die gehandicapte mishandeld! 'Die Kopschop' (video)

Een autistische jongen werd gered van een agressieve medeleerling doordat er hard werd ingegrepen door omstanders. Een van hen deelde en levensgevaarlijke kopschop uit waardoor de aanvaller knock-out ging.

Het zijn geen prettige beelden in de video waar een jongen met autisme wordt aangevallen door een medeleerling. De jongen die verstijfd van angst lijkt kan niets terug doen. Dit lijkt koren op de molen voor lafaard die doorzet.

Levensgevaarlijk

Ineens uit het niets wordt deze zelf bruut KO getrapt met een schop tegen zijn hoofd. Een levensgevaarlijke actie wat ongetwijfeld hersenletsel tot gevolg kan hebben. De jongen wordt weggesleept en ontwaakt kermend van de pijn.

DISCLAIMER: Dit artikel maakt deel uit van een voortdurende inspanning om te laten zien wat er meer gebeurt. De focus ligt hierbij niet op wat er in de arena plaatsvind, maar op wat er op straat zoal plaatsvindt. Maar is geen verheerlijking van straat gevechten of andersoortig geweld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws