Perseverance by Rico Verhoeven Geur voor echte mannen Nieuws
Nieuws

Perseverance by Rico Verhoeven Geur voor echte mannen

Perseverance by Rico Verhoeven Geur voor echte mannen

Perseverance de geur van succes!

Perseverance (in het Nederlands vertaald (Volharding) door Rico Verhoeven is een absoluut unieke en verslavende geur. Gemaakt voor echte dromenjagers die de kracht en doorzettingsvermogen willen hebben om de wereld te veroveren! Zo wordt de nieuwe geur ontwikkeld voor en door Rico Verhoeven terecht omschreven. Vanaf vandaag in de winkel te verkrijgen of online.

Perseverance by Rico Verhoeven Geur voor echte mannen

Verleidelijke geur cocktail

Als je heb flesje opent wordt je verrast met frisse, sprankelende noten van grapefruit en maritieme accenten. Het hart wordt gekenmerkt door een hint van laurier en sensuele jasmijn. Echter, de onweerstaanbare effect bereikt door de dominante houtachtige amber in de basisgeuren. Erotische geuren samengesteld door Guajacwood, eikenmos, patchouli en amber en deze te combineren tot een ongelooflijk verleidelijke geur cocktail.

Voor vechters en vaders

De geur is een perfect vaderdag cadeau aangezien deze op 18 juni weer voor de deur staat, maar ook voor echte vechters, of je nu in of buiten de ring staat. Het is verkrijgbaar bij Kruidvat en via de Rico Verhoeven Webshop.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws