Perseverance by Rico Verhoeven Geur voor echte mannen - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Perseverance by Rico Verhoeven Geur voor echte mannen

Perseverance by Rico Verhoeven Geur voor echte mannen

Perseverance de geur van succes!

Perseverance (in het Nederlands vertaald (Volharding) door Rico Verhoeven is een absoluut unieke en verslavende geur. Gemaakt voor echte dromenjagers die de kracht en doorzettingsvermogen willen hebben om de wereld te veroveren! Zo wordt de nieuwe geur ontwikkeld voor en door Rico Verhoeven terecht omschreven. Vanaf vandaag in de winkel te verkrijgen of online.

Perseverance by Rico Verhoeven

Verleidelijke geur cocktail

Als je heb flesje opent wordt je verrast met frisse, sprankelende noten van grapefruit en maritieme accenten. Het hart wordt gekenmerkt door een hint van laurier en sensuele jasmijn. Echter, de onweerstaanbare effect bereikt door de dominante houtachtige amber in de basisgeuren. Erotische geuren samengesteld door Guajacwood, eikenmos, patchouli en amber en deze te combineren tot een ongelooflijk verleidelijke geur cocktail.

Voor vechters en vaders

De geur is een perfect vaderdag cadeau aangezien deze op 18 juni weer voor de deur staat, maar ook voor echte vechters, of je nu in of buiten de ring staat. Het is verkrijgbaar bij Kruidvat en via de Rico Verhoeven Webshop.

Bekijk ook

‘Watskebeurt?’: MMA-vechter knock-out, rivaal wil op de vuist (video)

Kai Kara-France schakelde zijn rivaal, de Braziliaan Rogério Bontorin, uit in een tijdens UFC 259 ...

Verbolgen ex-UFC kampioen Petr Yan haalt uit naar opvolger

Petr Yan verloor zaterdag door zijn eigen schuld de UFC-wereldtitel aan Aljamain Sterling. De Rus ...

Super knock-out uit een wel heel onverwachte hoek (video)

What’s better – the tomahawk elbow or the referee’s save? 😳 @MarkAbelardoMMA #ONEFistsOfFury2 #WeAreONE #ONEChampionship ...