Persconferentie Enfusion Antwerp onthullend, veel knockouts in het verschiet Nieuws
Nieuws

Persconferentie Enfusion Antwerp onthullend, veel knockouts in het verschiet

Persconferentie Enfusion Antwerp onthullend, veel knockouts in het verschiet

Foto: Nordin Ben Moh met Patrick Van Acker (BKBMO)
Foto: Nordin Ben Moh met Patrick Van Acker (BKBMO)

Errol Zimmerman vs Nidal Bchiri

Een van de aanwezige vechters was de ervaren Errol Zimmerman, die het zal op nemen tegen een piepjonge uitdager in de vorm van Nidal Bchiri die de toekomst van het zwaargewicht kickboksen in België wordt genoemd. Op de vraag gesteld aan Nidal Bchiri hoe hij over Zimmerman dacht was hij duidelijk: "deze man is al jaren mijn idool, ik kijk echt tegen hem op, maar toch ga ik hem verslaan ik kom om te winnen". Zimmerman reageerde op zijn geheel eigen wijze en zei, "als je die spirit mee de ring in neemt heb je misschien geluk?"

Talenten

Bij Enfusion aan talenten geen gebrek, de organisatie staat er om bekend oog te hebben voor goede vechters, aanwezig waren ook Sarah Göbel en Wendy Boux die elkaar zullen treffen in een zware partij, echter vecht Göbel later dit jaar ook nog eens voor de Enfusion wereld titel. Tijdens de stare downs kwam er flink wat ondersteunend lawaai uit het aanwezige publiek voor hun lievelingen..

Foto: Nabil Haryouli (R)
Foto: Nabil Haryouli (R)

Nordin Ben Moh vs Jonah Risco

Een partij waar veel fans naar uitkijken is de partij tussen Nordin Ben Moh en Jonah Risco deze zal gaan om de Enfusion -70KG wereld titel. Ben Moh vertelde ons zelfverzekerd te zijn en naar het gevecht uit te kijken. Het zal overigens wel een stevige partij worden tussen deze twee topvechters. Er staan meerdere top partijen op de rol in Antwerpen, zoals de partij tussen oudgediende Oulad El Hadj tegen Nordin van Roosmalen, het is zeker de moeite waard om het live te gaan mee beleven.

Team SIam Gym met in het midden Mekki Ben-Azzouz
Team SIam Gym met in het midden Mekki Ben-Azzouz
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws