Pedojacht! Bekende vechtmanager opgepakt: Seks met minderjarigen Nieuws
Nieuws

Pedojacht! Bekende vechtmanager opgepakt: Seks met minderjarigen

Pedojacht! Bekende vechtmanager opgepakt: Seks met minderjarigen

Kyle Stoltz, MMA-manager en oprichter van Janus Sports & Entertainment, werd gearresteerd met nog 9 anderen in een undercover operatie van meerdere instanties gericht op pedofielen.

In december vorig jaar arresteerden verschillende politiediensten in Nevada, waaronder de Southern Nevada Human Trafficking Task Force van de FBI, 9 verdachten. allen op verdenking van het lokken van een minderjarige met het gebruik van een computer om seks te hebben. Het nieuws werd vandaag naar buiten gebracht in de hoop op meer informatie vanuit eventuele overige slachtoffers.

Bij de tweedaagse undercoveroperatie "December Rain" waren agenten en rechercheurs betrokken van de Las Vegas Metropolitan Police Department (LVMPD), de Nevada Internet Crimes Against Children Task Force, de Child Exploitation Task Force van de FBI en de Southern Nevada Human Trafficking Task Force van de FBI.

Sexting

De ageten die undercover werkten, deden zich online voor als kinderen en spraken af ​​elkaar te ontmoeten nadat de volwassen verdachten om seks hadden gevraagd. Alle verdachten werden gearresteerd omdat ze een minderjarige met een computer hadden gelokt om seks te hebben.

Onder hen werd de 42-jarige Kyle Stoltz gearresteerd. Stoltz staat bekend om het managen van verschillende MMA-vechters zoals Liz Carmouche en Paige VanZant. De opgepakte verdachten allen mannen in de leeftijd variërend van 23 tot 50 werden direct in hechtenis genomen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws