Pedofiel valt dochter bekende MMA-vechter aan op straat
Home / Nieuws / Pedofiel valt dochter bekende MMA-vechter aan op straat

Pedofiel valt dochter bekende MMA-vechter aan op straat

MMA-vechter Aleksandar Ilic met zijn dochter

Een pedofiel viel een meisje op straat aan. Dat haar vader een bekende MMA-vechter is had hij niet verwacht. De Servische MMA-vechter Aleksandar Ilic meldt dat hij boos is op de politie.

MMA-vechter Aleksandar Ilic bijgenaamd ‘The Joker‘, die onder andere bij de KSW uit Polen vecht is niet blij met de politie. Een pedofiel viel recentelijk zijn dochter aan op straat in Basel, Zwitserland waar de vechter woont. In plaats van de pedofiel zelf aan te pakken schakelde Aleksandar Ilic de politie in.

Gewapend en al

“Een pedofiel is walgelijk. Iedereen die in Basel woont, moet dit gezicht zien”, schreef Ilic bij een foto van de aanvaller op social media. Hij beweert ook dat hij bij de aanvaller een wapen werd gevonden, maar dat de politie daar niet geïnteresseerd in is.

“Je woont in Zwitserland, dat is een georganiseerd land en synoniem voor ‘normaal’ leven. Een goede standaard, iedereen respecteert regels en wetten. En dan beschermt de politie en de staat beschermt mensen zoals deze. “

Het land uitgezet

De reden dat Aleksandar Ilic zelf de pedofiel geen pak slaag gaf was dat hij zijn carrière niet wil schaden. Ook zou er snel met de vinger worden gewezen en gezegd dat vechters agressief zouden zijn. “Als ik hem nu in mijn handen had, zou ik hem breken. Maar ze arresteren me onmiddellijk en verlies ik mijn verblijf status. “

Ilic zegt dat hij de niet bij naam genoemde pedofiel het liefste invalide zou slaan. Maar dat zoals hij al aangaf hij dan aan het kortste eind zou trekken. De vechter die niet tevreden is met de daden van de Zwitserse politie. Overweegt stappen om hen alsnog te dwingen de pedofiel aan te pakken.

Bekijk ook

'Overal bloed!' Heftig gevecht opent MMA-event in Polen

‘Overal bloed!’ Heftig gevecht opent MMA-event in Polen

Het was een geweldige gala-opener van MMA Attack in Polen vanavond,

Kung Fu meester krijgt klappen van kooivechter! 'Opschepper'

Kung Fu meester geklapt door kooivechter! ‘Opscheppen afgestraft’ (video)

Deze zouden niet kunnen vechten

Angstige bokser vergeet te boksen! Scheids doet het voor

Angstige bokser vergeet te boksen! Scheids doet het voor (video)

Makali Mawe deelde geen stoot uit

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page