Pechhulp: Belgische MMA-vechter zet tanden in BMW Nieuws
Nieuws

Pechhulp: Belgische MMA-vechter zet tanden in BMW

Pechhulp: Belgische MMA-vechter zet tanden in BMW

Voor de in België opgegroeide MMA-vechter Erko Jun is de corona lockdown blijkbaar een bron van inspiratie. De gespierde Adonis die ongetwijfeld onder de knapste knokkers geschaard kan worden. Blijkt te beschikken over een stalen gebit en dito nek.

Gemakkelijk

In een video die de geweldenaar van Bosnische afkomst plaatste op Instagram wordt duidelijk dat een baan bij de ANWB hem niet zou misstaan. Met gemak trekt Jun een vette BMW voort uit stilstand in een parkeergarage. En dan te bedenken dat de spierbundel eigenlijk geen toekomst had als sporter.

Jun begon een liefde voor contactsporten te ontwikkelen die hij deelde met zijn vader. Tijdens een van de trainingen raakte hij zwaar geblesseerd, Hij verloor het gevoel in zijn rechterbeen, van de knieën tot de tenen. De dokter vertelde hem dat hij nooit de volledige functie van zijn rechterbeen zou terugkrijgen. Dit slechte nieuws brak Jun.

IJzervreter

Trainer Bill Richardson die een sportschool heeft in Antwerpen hielp hem een ​​handje. Hij haalde Erko over om naar de sportschool te gaan, te trainen, zijn volledige conditie te verbeteren en zijn vaardigheden bij te schaven. Het werkte, zes maanden revalidatie waren effectief. Hij begon Taekwondo, Thaiboksen en kickboksen te trainen en zich vervolgens te concentreren op krachtsporten.

Jun heeft een MMA-record van 3-2-0 (Winst-Verlies-Gelijkspel). Zijn bijnaam is de 'premiejager' hij vocht zijn laatste wedstrijd bij KSW in Polen op 5 september waar hij verloor van Damian Olszewski.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws