Pechhulp: Belgische MMA-vechter zet tanden in BMW – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Pechhulp: Belgische MMA-vechter zet tanden in BMW

Pechhulp: Belgische MMA-vechter zet tanden in BMW

De coronapandemie heeft sporters de meest bijzondere trainingsmethoden doen ontwikkelen. Sportscholen dicht dan maar zelf wat verzinnen.

Voor de in België opgegroeide MMA-vechter Erko Jun is de corona lockdown blijkbaar een bron van inspiratie. De gespierde Adonis die ongetwijfeld onder de knapste knokkers geschaard kan worden. Blijkt te beschikken over een stalen gebit en dito nek.

Gemakkelijk

In een video die de geweldenaar van Bosnische afkomst plaatste op Instagram wordt duidelijk dat een baan bij de ANWB hem niet zou misstaan. Met gemak trekt Jun een vette BMW voort uit stilstand in een parkeergarage. En dan te bedenken dat de spierbundel eigenlijk geen toekomst had als sporter.

Jun begon een liefde voor contactsporten te ontwikkelen die hij deelde met zijn vader. Tijdens een van de trainingen raakte hij zwaar geblesseerd, Hij verloor het gevoel in zijn rechterbeen, van de knieën tot de tenen. De dokter vertelde hem dat hij nooit de volledige functie van zijn rechterbeen zou terugkrijgen. Dit slechte nieuws brak Jun.

IJzervreter

Trainer Bill Richardson die een sportschool heeft in Antwerpen hielp hem een ​​handje. Hij haalde Erko over om naar de sportschool te gaan, te trainen, zijn volledige conditie te verbeteren en zijn vaardigheden bij te schaven. Het werkte, zes maanden revalidatie waren effectief. Hij begon Taekwondo, Thaiboksen en kickboksen te trainen en zich vervolgens te concentreren op krachtsporten.

Jun heeft een MMA-record van 3-2-0 (Winst-Verlies-Gelijkspel). Zijn bijnaam is de ‘premiejager’ hij vocht zijn laatste wedstrijd bij KSW in Polen op 5 september waar hij verloor van Damian Olszewski.

Bekijk ook

The return of The Modern Day Maharaja en Voodoo

India schudt wederom om zijn grondvesten en dit keer vanwege de vele WWE fans die hun favoriete wrestler afgelopen nacht op WWE RAW zagen terugkeren.

Laatste kans: UFC geeft Donald Cerrone nog 1 gevecht

Donald Cerrone's laatste dagen lijken geteld bij de UFC

DOODSANGST: Logan broers huren 24/7 beveiliging in

Logan en Jake Paul nemen de doodsbedreigingen meer dan serieus

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page