Paulie Malignaggi vertrekt uit Conor McGregor's trainingskamp - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Paulie Malignaggi vertrekt uit Conor McGregor’s trainingskamp

Paulie Malignaggi vertrekt uit Conor McGregor’s trainingskamp

Wat heeft Paulie Malignaggi doen besluiten om korte metten te maken met het team van Conor McGregor?

Wat heeft Paulie Malignaggi doen besluiten om korte metten te maken met het team van Conor McGregor?

Met drie weken nog tot het gevecht tussen McGregor en Maywetaher heeft Paulie Malignaggi besloten om zijn tijd in te korten in Conor McGregor’s trainingskamp. Dit alles begon na een recente foto van hem die vermoedelijk in de sparring sessies was gemaakt en online werd gezet.

“Magic Man” legde de redenen voor zijn beslissing uiteen in een lange social media post, wat in wezen impliceerde dat het over de gelekte foto’s ging, evenals enkele schijnbare wangedragingen tijdens het trainingskamp.

Hij weigert echter om in te gaan op specifieke zaken

Ik wilde de lucht gewoon klaren. Ik verlaat vandaag het McGregor trainingskamp. Ik kwam met de beste bedoelingen en was van plan om te helpen. Alleen al de kans om deel te nemen aan zo’n groot evenement in deze hoedanigheid, heeft me gestimuleerd mee te doen.

“Ik geloof dat Conor en ik een wederzijds respect opgebouwd hebben binnen de ring, verdiend van elkaar met wat goed werk in 2 sparringsessies. Het is een deel van de dingen buiten de ring en op sommige manieren werden sommige dingen behandeld in een trainingskamp waar ik niet mee eens was, waardoor ik tot deze beslissing ben gekomen. Het is niet mijn plaats om termen te bepalen in een trainingskamp dat niet van mij is, maar het is mijn plaats om te beslissen of ik er deel van wil zijn of niet. Ik zal niets tactisch vertellen van wat ik in 2 sparringsessies met Conor heb gezien”.

Een man een man, een woord een woord

Voor wat het waard is, hebben ze mijn belofte niets te zullen zeggen. De dingen die me boos maken, zal ik niets over zeggen. Ik wens team McGregor het beste in de rest van hun voorbereidingen en kijk ernaar uit om terug te zijn in Vegas om te werken aan Fightweek op Showtime. In een ander telefoongesprek met ESPN.com op donderdag, voegde Malignaggi eraan toe dat er een aantal dingen tijdens het kamp uit de hand zijn gelopen.

“Ik wilde deel uitmaken van dit evenement, maar ik wilde het verhaal niet worden, en dat is inmiddels veranderd. Ik zal geen informatie over zijn strategie tegen Mayweather onthullen. Maar dat is een fiasco geworden. Het is een compleet circus”.

Mayweather vs McGregor vindt plaats op 26 augustus in de T-Mobile Arena en wordt live via Showtime uitgezonden.

Bekijk ook

'Saltootje!' Boksicoon Lopez sloopt rivaal Campa in boksklassieker

‘Saltootje!’ Boksicoon Lopez sloopt rivaal Campa in boksklassieker

Hiermee maakte Lopez een succesvol debuut

Oude man slaat racist trein uit

Oude man slaat racist trein uit! ‘Vechten verleer je nooit’ (video)

De man werd gedwongen het heft in eigen handen te nemen

Kickbokser breekt zijn eigen been in wedstrijd! 'Geen klap uitgedeeld'

Kickbokser breekt zijn eigen been in wedstrijd! ‘Niks gezweet’ (video)

De kickbokser brak zijn eigen been zonder maar een zweetdruppel te hebben verspild

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page