Paulie Malignaggi sparring partner Conor McGregor Nieuws
Nieuws

Paulie Malignaggi sparring partner Conor McGregor

Paulie Malignaggi sparring partner Conor McGregor

PAULIE MALIGNAGGI ingezet als sparringspartner voor Conor McGregor ter voorbereiding tegen Floyd Mayweather.

McGregor gaat op 26 augustus zijn eerste prof boks gevecht aan tegen Mayweather in Las Vegas met een zeer beperkte boks ervaring van zijn kant. Malignaggi stelde voorheen dat UFC lichtgewicht kampioen McGregor tegen Mayweather een 'absolute grap' zou zijn. Maar de Amerikaan, die in Maart met pensioen ging, zal de handschoenen opnieuw aantrekken om McGregor te helpen om zijn zwaarste gevecht tot op heden te helpen winnen.

Mondje dicht wat er gebeurt tijdens het sparren blijft geheim

Voormalig tweewichtige wereldkampioen Malignaggi zei over zijn rol: "Ik ben nog nooit het type geweest om te praten over wat er gebeurt in sparring. Maar in zijn rol als sparringpartner voor McGregor moet hij wel een vertrouwelijkheid clausule ondertekenen, iets wat geen uitzondering is in de vechtsport. Dit om eventuele gevoelige zaken te borgen en dat deze niet uitlekken en als voordeel door de tegenstander kan worden gebruikt in ingezet tijdens de wedstrijd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws