BEKIJK: De kickbokser die het voorzien heeft op Badr Hari – Vechtsport Info
Home / Nieuws / BEKIJK: De kickbokser die het voorzien heeft op Badr Hari

BEKIJK: De kickbokser die het voorzien heeft op Badr Hari

Sinds bekend werd dat hij gezien wordt als beoogd tegenstander van topkickbokser Badr Hari, heeft hij de jacht geopend op de GLORY kickbokser.

Kickbokser Patrice Quarteron volgens velen gezien als een clown die alleen op internet en social media met zijn mond vecht, heeft het voorzien op Badr Hari. Trainer Mike Passenier antwoordde op de vraag wie hij als vorige tegenstander voor Badr ziet met de naam Quarteron.

Het duurde even voordat de eerste reactie kwam van Quarteron en hij ging er gelijk diep in. Niet alleen Badr wordt constant door hem op de korrel genomen en uitgedaagd, ook Pierre Andurand, de eigenaar van GLORY Kickboxing kan niet ontkomen aan de zwaar aangezette posts op social media die alle werkelijkheid voorbij lijken te gaan.

Koekje van eigen deeg

De ene na de andere belediging wordt er uit geslingerd door Quarteron, die kennelijk niet blij is. Quarteron en Badr zouden in 2014 tegenover elkaar zijn, die wedstrijd werd afgeblazen waar Quarteron graag de aandacht op vestigt. Ook de buitenlandse pers haakt aan en neemt Quarteron nu zelf op de korrel.

De website Borilački sport bericht zaterdag over Quarteron en een partij die hij vocht tegen Jevad Poturk. Quarteron heeft 48 gevechten en 42 overwinningen (34) door knock-out en in 2015 versloeg hij Jevad Poturk in Parijs, deze kreeg vervolgens vier onsportieve trappen in de nek, de scheidsrechters reageerden niet, dus de wedstrijd werd onderbroken.

Bekijk ook

Drank maakte bokslegende De La Hoya dol: ‘Excuses voor gedrag’

Oscar De La Hoya heeft zijn excuus aangeboden over zijn nogal opgewonden commentaar

Sexy Pearl stapt in bloederig bare knuckle boksen en tekent multicontract

UFC en Invicta veteraan Pearl Gonzalez heeft getekent bij Bare Knuckle Fighting Championships (BKFC)

‘Doodsangst’: UFC-kampioen Usman lag met COVID-19 in het ziekenhuis

Kamaru Usman werd kort na zijn wedstrijd tegen Jorge Masvidal in juli vorig jaar met ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page