Partij Rico Verhoeven tegen Mladen Brestovac verheven tot titel gevecht Nieuws
Nieuws

Partij Rico Verhoeven tegen Mladen Brestovac verheven tot titel gevecht

Partij Rico Verhoeven tegen Mladen Brestovac verheven tot titel gevecht

Foto: Glory
Foto: Glory

GLORY zal de fans een onvergetelijke avond garanderen

"Omdat dit onze langverwachte terugkeer naar het Verenigd Koninkrijk markeert, wilden we iets speciaals doen voor de fans in Birmingham," zei Marshall Zelaznik, CEO van GLORY. "We hebben een aantal titelgevechten die een onvergetelijke avond zullen garanderen." Zelaznik voegde toe: "Toen we de vechters benaderden om de inzet te verhogen en mogelijk nog twee rondes te maken, was er geen moment van aarzeling van beide zijden. Rico en Mladen staan ​​beide klaar om alles achter te laten voor GLORY goud en persoonlijk, Ik ben opgewonden om het te gaan zien. "

Als Verhoeven verliest staat een rematch met Badr Hari voor de titel op losse schroeven

Een overwinning van Verhoeven zou zijn zevende titelverdediging markeren sinds hij de riem in 2014 veroverde. Echter als hij zou verliezen zal dit een eventueel rematch gevecht tegen Badr Hari (voor de titel) op korte termijn in gevaar kunnen brengen. Brestovac is een geduchte vechter met een echte KO in huis waarmee hij al eerder Hesdy Gerges verraste. Al met al wordt het weer een spannend GLORY event.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws