Partij Connor McGregor tegen Floyd Mayweather verkocht? Nieuws
Nieuws

Partij Connor McGregor tegen Floyd Mayweather verkocht?

Partij Connor McGregor tegen Floyd Mayweather verkocht?

Steeds meer wordt er gespeculeerd dat het gevecht tussen Connor McGregor en Floyd Mayweather is verkocht. Maar wie mag er winnen?

Partij Connor McGregor tegen Floyd Mayweather verkocht?

Overal waar je komt, de sportschool, fitness ruimtes of gewoon in een uitgaansgelegenheid het gevecht tussen Connor McGregor tegen Floyd Mayweather is het gesprek van de dag. Met nog een dag te gaan tot de grote confrontatie van wat "the Money Fight" wordt genoemd, of vertaald het gevecht om het grote geld lopen de gemoederen aardig op.

Ver van mijn bed show

Ook al lijkt het dat het een ver van je bed show is om dat het gevecht in Las Vegas plaatsvindt, is men in Nederland toch ook wel met de zaak bezig. Zo speculeert men er vrolijk op los wat de uitkomst zal zijn, wie wint, hoe en waarom. Ook zijn er mensen die zeggen de partij is verkocht, Mayweather "moet" winnen om zijn 49-0 record af besluiten met een 50-0.

Verkochte partij hoe werk dat dan?

Heel simpel, je zoekt een tegenstander uit, die er mee akkoord gaat om te verliezen, in het geval van Mayweather tegen McGregor een uitgemaakte zaak. 100 miljoen dollar is er te verdelen voor de winnaar, daar kan toch wel wat af voor de verliezer. En dan zijn er nog de lucratieve sponsor deals die in de aanloop van de partij zijn binnen gesleept, nee met de verliezer hoeft men geen medelij te hebben, die hoeft niet naar het UWV.

Maar als McGregor wel wint, wat dan?

Tja als dat gebeurt dan is het wellicht een fair fight geweest, of puur geluk? Want het is zeker dat een top bokser als Mayweather zich niet zou laten omkopen om te verliezen. Een man van zijn kaliber maakt zijn carrière af en het liefst met een to record.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws