Paniek! Vechter stort in tijdens gevecht (video) Nieuws
Nieuws

Paniek! Vechter stort in tijdens gevecht (video)

Paniek! Vechter stort in tijdens gevecht (video)

Mariusz Kruczek beleefde een van de meest enge knock-outs die wij tot nu toe hebben gezien. Na flink geraakt te zijn door Marcin Wasilewski stortte Kruczek in elkaar voor de ogen van het Gromda publiek in Polen.

Het gevecht tussen Kruczek en Wasilewski gisteren kreeg een wel heel nare afloop. Na een paar flinke stoten stond Kruczek met moeite op naar te zijn neergegaan. Hij stond wankelend voor de scheids die hem wilde uittellen. Echt stortte de bare knuckle vechter voor dood weer naar het canvas waar hij landde op zijn gezicht.

Er brak flinke paniek uit ook bij Wasilewski die toch even kwam kijken naar zijn rivaal. Het leek erg lang te duren voor Kruczek bijkwam. Onmiddellijk kwam medische hulp op gang en verscheen er een brancard waarop Kruczek uit de ring werd gedragen. Na een paar minuten meldden de GROMDA-organisatie dat de vechter weer bij bewustzijn was.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws